Quantcast
Till salu inom: ”

sulky barnvagn blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mac mini

Östersund
Samsung TV

Södertälje
Matbord

Bjuv

Tidigare annonser till salu

Säljer en jätte fin hallo kitty sulky som köptes för 2 månader på babyland. Jag har använt vagnen 2 gånger så den är som ny syns inte att den är använd. Vagnen har fullt liggläge med bra selar och en jätte stor varukorg. perfekt som extravagn och ta otroligt lite plats i bilen. Jag kan skicka vagnen med bussgods för ca 170:- vet exakt hur mycket när jag vet var den ska skickas. Denna vagn har slutat säljas i affären. Priset kan diskuteras inom rimliga gränser vis snabb affär. Finns fler bilder vid intresse
Fint skick, lite använd. Ej använd dagligen utan bara på resa eftersom den är så smidig att fälla ihop. Bara vrida ett enda handtag (enhandsfattning räcker) så fäller den ihop sig av sig själv. Ryggstödet kan fällas helt bakåt så barnet kan ligga ned och sova. Solskydd och rejäl förvaringshylla underst. Praktiskt löstagbart "bord" med drickahållare. Fempunkts säkerhetssele. Framhjulen kan enkelt låsas i fast framåtriktat läge om så önskas.
Vi har en Bebidoo Sulky Alu Tri Fold Night Blue som är nästan helt oanvänd. Smidig att fälla ihop, tar inte mycket plats. Lite osäkra på årsmodellen, men vi tror det är 2010 års modell. Avtagbar sufflett med stängbart solfönster. Ställbart ryggstöd. Bromsbara Bakhjul. Stor shopping korg. 5 punkts bälte. Svängbara och låsbara framhjul. Den finns att köpa i diverse babybutiker för cirka 2700 kr. Bland annat här: http://www.barnvagnar-webbutik.com/produkter/barnvagnar/bebidooknorr-sulky-alu-tri-fold.php Vagnen finns i Ale strax norr om Göteborg. Kan även visas i centrala Göteborg under kontorstid efter överenskommelse. Så länge annonsen finns kvar finns vagnen kvar.
Hej! Ska byta ut våran sulky då vi behöver en något stabilare eftersom vi flyttat ut till ojämnare underlag ;) Vagnen har varit ett bra komplement för övrigt och rekomenderas som extravagn i bilen eller regelbundet för dig/er som bor i villaområden eller staden. Har varit bra vid inhandlingar också då bra korg finns undertill för div saker eller varor. Inköpt i feb-mars i år i Ulricehamn 999:- så kvittot kan säkert hittas ifall något garanti ärende skulle uppkomma det närmaste. Tacksam för mailkontakt så hörs vi vid köp :) Mvh Maria
Quinny Zapp -08 Röd säljes Pris 800:- Vagnen är mycket lättmanövrerad med ett svängbart framhjul (360 grader, hjulet kan även låsas), är enkel att fälla ihop och tar väldigt lite plats. Den är därmed perfekt för resan eller som cityvagn. Vagnen är i gott skick och är endast använd under semestern. Vikt: 6 kg Mått (hopfälld): 69-30-27 cm Vagn, bärväska, regnskydd samt förvaringspåse ingår. Jag nås på både mail och telefon.