Quantcast
Till salu inom: ”

bashan speedmoto 200cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin fyrhjuling av mellan modell säljes. 5 växlad med back och koppling. Luftkyld 200 kubiks motor (enkelt och utan glykolläckage). Nyligen bytt vinkelväxel, har kardandrift så du slipper den oljiga och söliga kedjan. Gatreggad men avställd, senast besiktad 2010. Fina däck och hel i plasten. Allt funkar, det enda är att baklyktsglaset är lite sprucket (finns att köpa billigt på nätet,alla delar billiga där). Kan ev bytas mot släp,bil eller mc (kan lägga pengar mellan) Ring eller mejla.
Dags att sälja fyrhjulingen pga nyköp! Det är som sagt en speedmoto bashan 200cc Rolig fyrhjulingen för stora som små! Den är vägregistrerad men inte besiktigad! Men ska inte vara något bekymmer att besiktiga den då allt funkar! de ända som är är att glaset till bakljuset är sprucket! är kardandrift! Mvh Henke Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Speedmoto bashan 200cc. Då var det dags för denna vilde att byta ägare efter en sjukt trevlig sommar tillsammans! Det är två saker som behöver göras . - byta luftburk Då den blir varm drar den tjyvluft och går ojämnt. - byta ett hjullager Det sitter nya styrleder på och allt fungerar. Detta är då en perfekt pendlings maskin då den är vägreggad och endast behöver en besiktning för att få skrika ut på vägbanan - eller varför inte ha den som "stugmaskin" .
BashanSpeedmoto 200cc 2007 vägregad Ny bakaxel och kylfläkt Går bra-Säljes pgr platsbrist Billigt 5000:- 0416-151880Christer
Fint skick, Alu låda bak, 50mm dragkrok, bytt däck för bättre grep/väghållning, Får köras på B-kort. Trasig hastighetsmätare, ny kostar ca 1000:- Ej besiktigad.