Quantcast
Till salu inom: ”

rex roadmaster 1950 williers 200cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Badboy Catbrier 200cc,årsmodell 2007 Bes till 2011-06-30,Alltså vägreggad Har gått ca 20 mil ,går riktigt bra sitter ett effect system på som ger lite mer drag . Pris:12500:- ev byte innebär att om du har nått vettigt som en bil: typ BMW 3,5,7 serien vw caddy, vw transporter eller förslag, kan tänka mig lägga lite P i mellan, men vill inte ha nått skrot, maila bytesförslag så hör jag av mig. Tel:0737/065815
Tänkte kolla om det finns intresse av en RexRoadmaster 150cc 1950 års mod den har stått några år men den den går runt men tändningen bör ses över samt förgasan i övrigt helt ok skatt å bes fri reg,,,,( reg nr AKW 478 ) papper finns pris ide eller 7500 eller högsbj Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En trevlig liten maskin som är i gott skick, har stått många år på museum. Som till så många andra MC togs motorn vid den här tiden från populära Williers i England och är på 200cc. En reservmotor som av lite nyare datum medföljer. Få byggda av denna årsmodell och mycket få bevarade, motorn går runt och såväl gamla papper som nya (förregistrerad 1986) medföljer. Ett bra pris för en trevlig förkrigare. Flera bilder finns att få på mail.
Villiersen är en 3 växlad 98 i riktigt bra skick med bra komp & gnista.original avgassystem finns,också i riktigt bra skick dessa system finns knappt att få tag i längre. Har även delar. Rex Villiers ram års 38 Lösa papper till en 38 villiers Ett antal skärmar 2 st 2 växlade villiers motorer en av dem är komplett med avgassystem men vet inget om skicket på dem 5 fälgar & 2 nya däck En låda med en massa små grejer nya vajrar med hölje & nipplar mm. Säljer inte del för del så vid intresse för du/ni köpa allt. Priset är redan justerat & klart. Mvh//Paco
Ett kul objekt till vinterns hobbykvällar eller prydnad i garaget/puben osv. Rex från den gyllene MC åldern då halva Sveriges befolkning fraktade sig med tvåhjuling i ur och skur. Objektet är 95% komplett och en reservdelshoj med några matnyttiga bitar medföljer på köpet, hel gummisadel!!! OBS, en mindre lykta kan medfölja, REX´n har gått i Värmland och ställdes av i slutet av femtiotalet. Gamla reg. papper finns.