Quantcast
Till salu inom: ”

bashan catbrier 200cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bashan bad boy catbrier 200cc -07 Vägregistrerad men avställd. 390mil Dubbla uppsättningar hjul, 8x aluminiumfälgar varav 2st framdäck helt nya. Allt fungerar förutom bakblinkers som saknas Nyservad med ny olja, luftfilter, och tändstift. Sitter extramonterade justeringar för fjädringen så att den går att sänka för att likna en supermoto Batteriet är dåligt och skulle behöva bytas men det går fint att starta den med startkablar. Fyrhjulingen är inte ny, det finns lite glapp och plasten är lite spräckt på sina ställen men den startar lätt och går fint, perfekt leksak. Inga som helst byten intressanta!
Bashan/Catbrier 200cc Vägreggad -08 för dig som gillar att skruva! Får framföras med B-körkort eller A-behörighet. 4vxl+back. Effekt ljuddämpare monterad. Behöver en del mek.innan besiktning: Blinkers bak saknas liksom backspeglar. Hastighetsmätare fungerar ej. El fungerar ej felfritt. m.m. Billiga reservdelar hittar man här: http://superbilligt.se/category/reservdelar-atv-cross-moped-snoslungor/atv-quad/atv-badboy-sport/?page=1 Dessutom finns en del skavanker som trasig sadel och allmänt dåligt finish. Registreringsnummer: FHB196 Fabrikat: ATV 200S-7 Färg: SVART Fordonsår: 2008 I trafik första gången i Sverige: 2008-04-29 Besiktning senast: 2012-04-30 Kom och titta och ge ett bud, jag är inte omöjlig! Bilder kan mailas. Kan visas i Stenungsund eller Göteborg. Ev byte/dellikvid till Honda CRF 250
Hejsan. Jag har en ATV Bashan "Catbrier" 200 cc tillsalu. Den är obesiktigad och avställd. Men besiktar man den får den köras på väg med A och B-kort. Den har dåligt batteri och starträlet är sönder. OBS! Startmotorn funkar, endast trasigt räle! Den går att rulla igång så man kan provköra. Elstart och rullgas. Tumgas medföljer om så önskas. Fel som jag vet om. Kylarfläkten går inte, ingen fara så länge man kör, men står man stilla behövs den ju. Ny kostar 350kr. Samt batteriet som jag nämde ovan kostar runt 400:-. Samt starträlet och det kostar 150:-. Byter allt gör man på mindre än 1 timme. Skickar även med 4 st bra "offroad" däck, likadana som sitter på men mycket mer mönster kvar. Nya kostar 2300:- för alla fyra. Pris: 5500:- Finns att se/provköra i Ruda.
Säljer min mkt välvårdade Bashan Badboy Catbrier ATV 200cc. Endast körd lite runt villaområdet 2007,stått avställd i garage sen dess. Den är vägreg (får köras med B-kort)
4 växlad med back. Trimljuddämpare sitter på. Orginal finns. Aluminiumfälgar med bra landsvägs däck sitter på och nya offroad däck medföljer + lite små saker. Ni får välja mellan fyrkantig topbox (sitter på) eller rund. Hojen är vägreggad men avställd så det är bara att ställa på och köra. Får köras på A eller B kort.