Quantcast
Till salu inom: ”

bashan badboy reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en Bashan Badboy 200cc från 2008 som jag har ägt sedan i oktober förra året. Den har gått ca 200 mil. Den är påställd och försäkrad men inte besiktigad då jag kör nästan uteslutande på gården. Den går som en blixt, med effektavgasrör och ombestyckad förgasare har den nästan 20 hästkrafter. Ca. 90 km/h. Ingen märkbar skillnad mot 250 cc badboys, med trim går den nästan lika bra som dinli 450 cc som kostar betydligt mer, bara att den inte riktigt har lika bra vridmoment på låga varv. Det är även monterat en extra fläkt vid motorn för bättre kylning samt en dragkrok för att dra ATV-vagn bakom. Lika kul att köra på vintern som på sommaren. En uppsättning däck ingår, de som är monterade. Bashan Badboy anses vara den bästa kinesiska fyrhjulingen på svenska marknaden och det finns ett komplett sortiment reservdelar på www.superbilligt.se, + att mycket finns som funkar på biltema. Lite fix innan om du vill besiktiga den, men inget större. Oljan bytt för drygt ett halvår sedan. Jag har även en nästan komplett likadan fyrhjuling i delar som kan köpas till för 1000 kr extra, med motor, dämpare, armar och allt möjligt. Riktigt mycket leksak för pengarna som funkar riktigt bra! 6500 kr utan extra motor, 7500 med. Först till kvarn. Fyrhjulingen finns i Rosersberg.
Bashan Badboy 200cc. Rolig och lättkörd atv i fint skick. Vägreggad och får köras med A och B-körkort. Startar och går som en dröm. Lämpar sig väl både till skogs och vägkörning. Motorn är vätskekyld med fyra växlar framåt + back. Det är lätt att få tag i både reservdelar och trim.
Säljer min fyrhjuling pga att den inte används, har stått i garage i nästan 1 år. Är givetvis vägreggad. Säljes som den står, obesiktigad och avställd. Nästan nya gatdäck på alu fälgar. Behöver nån ny glödlampa innan besiktning + en liten distans bricka på ena drevet. 2 ljuddämpare följer med, regnskydd, kättinglås, förvaringslåda baktill, 2 nya styrleder och nån annan reservdel. Svarar på telefon/sms/mail