Quantcast
Till salu inom: ”

bastupanel asp trä billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer min sony ericsson aspen mobiltelefon. Inget är fel på telefonen och displayen är bra. batteriet är som ny. Mobilen köptes april 2011. Jag säljer den för att jag tycker den är för hiteck! Så jag föredrar min gamla lur som är Nokia. Allafall telefonen är bra inget garanti då ja köpte den från ett privat företag! Men som sagt säljer den billigt. 1100kr prutat och klart. den är inte bunden till abonemang det är bara att köra på med kontantkort eller vad du föredrar. Frakten är redan i summan. Så allt som allt 1100kr! Endast seriösa! Tillbehör:telefonen kommer i orginal kartong, med headset+laddare+USB sladd. Mycket bra mobiltelefon det är både touch och tangent. man väljer själv. Skickas till köpare endast i Sverige.
Denna unika bastu på hjul måste upplevas. Den bygger på gammal finsk bastutradition där man badar, gärna med en kvast av björkris och kanske en kall öl. Man sitter bekvämt upp till fyra personer på lavar av asp, i ljuset från elden bakom glasluckan. Man får rejält med ånga genom att hälla vatten på det stora stenmagasinet och kan sedan svalka sig i den sjö där man valt att ställa bastun. Tvättar sig gör man genom att blanda lagom varmt vatten från varmvattentanken ovanpå bastuaggregatet och hälla skopor med vatten över sig. Vedaggregatet är av märket HARVIA, med ett stort stenmagasin, glaslucka, isolerad skorsten och varmvattentank. Väggarna är invändigt klädda med bastupanel. Golvet har en våtrumsmatta och en golvbrunn för tvättvatten. Bastun går mycket snabbt att värma upp, cirka 30 minuter på sommaren, något längre på vintern. Huset är gediget, välisolerat och fräscht, mycket lite använt sedan det byggdes för cirka tre år sedan. Det är byggt av trä ovanpå ett husvagnschassi, har svart plåttak och är falurött med vita knutar, vilket gör att det lätt smälter in i landskapet. Det är flyttbart (med vanlig bil med dragkrok) vilket gör att inget bygglov behövs. Stödben är fast monterade på stugan, stödplattor ingår. YTTERMÅTT stugan 1,64m x 3,25m plus 0,34m för hjulbredd och 1,22m på längden för draganordning. Bastuvagnen står i Sörmland, några km från Åkers Styckebruk Välkommen att känna efter!. Lägg ett bud!
Denna unika bastu på hjul måste upplevas. Den bygger på gammal finsk bastutradition där man badar, gärna med en kvast av björkris och kanske en kall öl. Man sitter bekvämt upp till fyra personer på lavar av asp, i ljuset från elden bakom glasluckan. Man får rejält med ånga genom att hälla vatten på det stora stenmagasinet och kan sedan svalka sig i den sjö där man valt att ställa bastun. Tvättar sig gör man genom att blanda lagom varmt vatten från varmvattentanken ovanpå bastuaggregatet och hälla skopor med vatten över sig. Vedaggregatet är av märket Harvia, med ett stort stenmagasin, glaslucka, isolerad skorsten och varmvattentank. Väggarna är invändigt klädda med bastupanel. Golvet har en våtrumsmatta och en golvbrunn för tvättvatten. Bastun går mycket snabbt att värma upp, cirka 30 minuter på sommaren, något längre på vintern. Huset är gediget, välisolerat och fräscht, mycket lite använt sedan det byggdes för cirka tre år sedan. Det är byggt av trä ovanpå ett husvagnschassi, har svart plåttak och är falurött med vita knutar, vilket gör att det lätt smälter in i landskapet. Det är flyttbart (med vanlig bil med dragkrok) vilket gör att inget bygglov behövs. Stödben är fast monterade på stugan, stödplattor ingår. Yttermått stugan 1,64m x 3,25m plus 0,34m för hjulbredd och 1,22m på längden för draganordning. Bastuvagnen står i Sörmland, några km från Åkers Styckebruk Välkommen att känna efter!. Lägg ett bud!