Quantcast
Till salu inom

"bastupanel asp trä billigt säljes"

Göteborg
Idag

Blandat smink säljes billigt

200 kr
Citiboard
Täby
Idag

5 Barn artiklar , billigt...

300 kr
Citiboard
Gävle
Idag

Vill köpa en grå kontinenta...

1 000 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Dubbelsäng med trä gavel 20...

2 350 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

JBL 10" trådlös Subwoofer

500 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Helt ny madrass

1 500 kr
Citiboard
Lidingö
Idag

VAGGA

400 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Ny tillverkade statyer av b...

500 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Växjö

Sony ericsson aspen billigt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! Jag säljer min sony ericsson aspen mobiltelefon. Inget är fel på telefonen och displayen är bra. batteriet är som ny. Mobilen köptes april 2011. Jag säljer den för att jag tycker den är för hiteck! Så jag föredrar min gamla lur som är Nokia. Allafall telefonen är bra inget garanti då ja köpte den från ett privat företag! Men som sagt säljer den billigt. 1100kr prutat och klart. den är inte bunden till abonemang det är bara att köra på med kontantkort eller vad du föredrar. Frakten är redan i summan. Så allt som allt 1100kr! Endast seriösa! Tillbehör:telefonen kommer i orginal kartong, med headset+laddare+USB sladd. Mycket bra mobiltelefon det är både touch och tangent. man väljer själv. Skickas till köpare endast i Sverige.
1 100 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Västerbottens län

Bastu

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi bygger bastustugor från grunden till färdig stuga. Ej som byggsats. Då bastun kommer till er är den bara och ställa på plats och börja värma upp. Bastun är byggd i norrlänsk kvallitets trä. Utsidan i spontad gran. Insidan är klädd med bastupanel. Går att få även i björk eller varför inte blånad fura. Bastulavarna är i asp. Golvet är spontat grangolv. Vill man kan man få med plastmatta och golvbrunn. Vissa bastu stugor är isolerade. Vi bygger för vedeldade aggregat,men det är inga problem att få de med elaggregat. Vi använder oss av Harvia aggregat. För mått och mer information om varje bastu gå in på vår hemsida; http://www.hakskog.se/
26 900 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Gnesta

Mobil vedeldad bastu

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Denna unika bastu på hjul måste upplevas. Den bygger på gammal finsk bastutradition där man badar, gärna med en kvast av björkris och kanske en kall öl. Man sitter bekvämt upp till fyra personer på lavar av asp, i ljuset från elden bakom glasluckan. Man får rejält med ånga genom att hälla vatten på det stora stenmagasinet och kan sedan svalka sig i den sjö där man valt att ställa bastun. Tvättar sig gör man genom att blanda lagom varmt vatten från varmvattentanken ovanpå bastuaggregatet och hälla skopor med vatten över sig. Vedaggregatet är av märket HARVIA, med ett stort stenmagasin, glaslucka, isolerad skorsten och varmvattentank. Väggarna är invändigt klädda med bastupanel. Golvet har en våtrumsmatta och en golvbrunn för tvättvatten. Bastun går mycket snabbt att värma upp, cirka 30 minuter på sommaren, något längre på vintern. Huset är gediget, välisolerat och fräscht, mycket lite använt sedan det byggdes för cirka tre år sedan. Det är byggt av trä ovanpå ett husvagnschassi, har svart plåttak och är falurött med vita knutar, vilket gör att det lätt smälter in i landskapet. Det är flyttbart (med vanlig bil med dragkrok) vilket gör att inget bygglov behövs. Stödben är fast monterade på stugan, stödplattor ingår. YTTERMÅTT stugan 1,64m x 3,25m plus 0,34m för hjulbredd och 1,22m på längden för draganordning. Bastuvagnen står i Sörmland, några km från Åkers Styckebruk Välkommen att känna efter!. Lägg ett bud!
55 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholm

Vedeldad bastu vagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Denna unika bastu på hjul måste upplevas. Den bygger på gammal finsk bastutradition där man badar, gärna med en kvast av björkris och kanske en kall öl. Man sitter bekvämt upp till fyra personer på lavar av asp, i ljuset från elden bakom glasluckan. Man får rejält med ånga genom att hälla vatten på det stora stenmagasinet och kan sedan svalka sig i den sjö där man valt att ställa bastun. Tvättar sig gör man genom att blanda lagom varmt vatten från varmvattentanken ovanpå bastuaggregatet och hälla skopor med vatten över sig. Vedaggregatet är av märket Harvia, med ett stort stenmagasin, glaslucka, isolerad skorsten och varmvattentank. Väggarna är invändigt klädda med bastupanel. Golvet har en våtrumsmatta och en golvbrunn för tvättvatten. Bastun går mycket snabbt att värma upp, cirka 30 minuter på sommaren, något längre på vintern. Huset är gediget, välisolerat och fräscht, mycket lite använt sedan det byggdes för cirka tre år sedan. Det är byggt av trä ovanpå ett husvagnschassi, har svart plåttak och är falurött med vita knutar, vilket gör att det lätt smälter in i landskapet. Det är flyttbart (med vanlig bil med dragkrok) vilket gör att inget bygglov behövs. Stödben är fast monterade på stugan, stödplattor ingår. Yttermått stugan 1,64m x 3,25m plus 0,34m för hjulbredd och 1,22m på längden för draganordning. Bastuvagnen står i Sörmland, några km från Åkers Styckebruk Välkommen att känna efter!. Lägg ett bud!
55 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Västerbottens län

Bästa bastuaggregat Pajala

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Pajala Sauna, våtbastuaggregat Glöm den vanliga chockheta elbastun, som kramar musten ur dig med sin torra värme. Med Pajala i bastun slår du vatten på stenarna och anpassar temperaturen till din kropp. Du börjar med fuktig skön mjukvärme och öser på med vatten när du vill ha upp värmen. Hela familjen kan bada. Även barnen trivs i den behagliga våta värmen. Stenmagasin på hela 50 kg! Pajala Sauna har ett lock över det stora stenmagasinet, vilket underlättar och påskyndar uppvärmningen av magasinet till lägsta möjliga energikostnad. När du badar öppnar du locket och begjuter stenarna med vatten tills du fått den rätta temperaturen i basturummet. Med andra ord: du sparar energi och eldar aldrig för kråkorna när du inte badar. Tack vare den höga luftfuktigheten och låga temperaturen behåller bastupanelen och lavar sin form och man "bränner" sig inte mot träet. Lätt att installera Pajala Sauna ställs direkt på golvet. Du slipper problem med konsoller, som inte fäster ordentligt i väggen. Hög kvalitet rakt igenom Pajala Sauna är gjord för att hålla i många år. Rostfri plåt i alla väsentliga delar, dubbel isolering för att hålla ned yttertemperaturen och minska för brännskador. Termostat och överhettningsskydd med manuell återställning. Stenar som är utvalda för att ge den rätta bastuvärmen. Effekt 6 kW, 3-fas. Vägghängt träskydd av asp. Tidsinställning - slår på och av efter förinställda tider.
2 100 kr
Blocket.se