Quantcast
Till salu inom: ”

bates hoppsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Canis
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den är en jätte fin Bates hoppsadel till salu. Det passar inte på min häst. Sadel är ca 5 år gammal och har skött om de väldig nogrann. Den är brun, 17 tum och normal bomvidd. Finns i Trelleborg. Säljas för 6000 kr plus frakten. Skicka gärna mail eller endast sms om ni är intresse. Fler bild kan skickas vid intressen. Mobilnr: 0708841231 men endast bara SMS för jag är döv och kan inte prata i telefon.
Bates elavation svart hoppsadel i storlek 17,5 tum, med utbytbara kopparjärn som gör att bomvidden lätt kan ändras säljes. Tre stycken kopparjärn medföljer, en svart som är normalvidd, en röd som är XL och en vit som är XXL. En väldigt skön sadel med justerbart flexiblocks system för perfekt passform. Den har även ett inbyggt cair-system, som är luftpaneler som ändrar sig efter hästens form. Välkommen att ringa för mer information! Fler bilder kan mailas vid intresse.
Säljer en ljusbrun Bates hoppsadel i mycket fin skick! Sadeln är endast använd ett år. Den är alltid förvarad i torrt utrymme inomhus. Sadeln är luftstoppad och behövs därför aldrig stoppas om! Den är 17", till sadeln medföljer två järn i svart = medium och ett blått järn = medium/bred. Superfin förebygel i samma ljusbruna färg medföljer. Pris: 6800:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hoppsadel av close contact modell med Cair luftpanelsystem, flyttbara flexiblock för bästa stöd och utbytbara koppjärn. Detta exemplar är uttaget 2012 och i mycket bra skick. Svart (normal) koppjärn sitter i. Brun och 17,5" i sitsen. Endast minimala märken efter stiglädren. För mer info och fler bilder se www.hastkuren.se. Sadlarna skickas gärna och öppet köp lämnas. Du kan enkelt beställa dessa sadlar i vår Internetbutik. Välj mellan att betala mot faktura, kort, förskottsbetalning eller avbetalning. Du kan också besöka vår butik i Veberöd.
Hoppsadel från Bates Modell Elevation+ Deep med Cair luftpanelsystem. Brun 17" Med utbytbara kopparjärn (normal & vid medföljer) och flyttbara hoppstöd. Jag har även passande stigläder och säkerhets stigbyglar som kan skickas med om så önskas. Mycket skön sadel som är välvårdad och i mycket bra skick då den bara är sparsamt använd under ett år. Inköpt på myone i Malmö. Nypris: 17100:- Pris: 13000, eller kom med bud. Säljes pga. att jag inte längre har kvar min häst.