Quantcast
Till salu inom: ”

pessoa hoppsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fräsch sadel

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pessoa hoppsadel. Svart, 17" med medium i bomvidd. Betyg:3 Avbetalning: 293 kr/mån 36 månader med en ränta på 7,45%. Uppläggningsavgift på 295kr tillkommer samt en avi.avgift på 29kr/månad. Mer information hittar ni på vår hemsida www.bockmanncenter.se. Sadeln skickas gärna och öppet köp lämnas. Ni kan enkelt beställa denna sadel genom att ringa till butiken på 040-450820 mån-fre 14-18 eller lör-sön 10-15. Ni kan välja att betala med kort, förskottsbetalning eller genom avbetalning.
Jag säljer min hoppsadel av märket Lippo, modell Fazzino. Jag köpte den ny för 1,5 år sedan o den är välvårdad, endast vardagsslitage. Nypris 13900 kr. Lipposadlarna tillverkas av Pessoa och är framtagna för den svenska marknaden och har utbytbart koppjärn för att enkelt byta bomvidd. Min sadel har den smalaste bomvidden, dvs rosa järn. Sadeln finns i Jonsered. Välkommen att maila, sms:a eller ringa! Nås endast på mobilen efter kl 18 på vardagar, helger närsom!
Trevlig, okomplicerad och lättriden C-ponny sto, född 1997, okänd stam. Hon säljs pga. att jag har växt ur henne. 100% trafiksäker, lätt att sko, klippa, lasta och att hantera i stallet, även mycket snäll mot mindre barn både på marken och när de rider. Så om ni är ute efter en trygg ponny med ett hjärta av guld som ni vill utvecklas tillsammans med, tveka inte utan hör gärna av er. Utprovade pessoa pony hoppsadel och kieffer dressyrsadel finns att köpa till. Ryttaren är 174 cm lång LB/LA
Säljer min Pessoa close contact hoppsadel i färgen svart. Normal mot vid i bommen och 17" i säte. Den är i fint skick och kollad av sadel Makare för ca 3 mån sen, ej använd varken innan eller efter det pga den inte passar på min häst. Fasta paneler på den. Sadeln som får dig att hamna så nära hästen som möjligt. Finns i Boden att testa lägga på och testa rida i.
Pessoa hoppsadel väl använd men fortfarande fint skick. Ganska smal modell men brukar ligga bra på de flesta olika sorters hästryggar. 2500 kr Kan hämtas för provning i Lund och i Flyinge. Det går bra att antingen ringa eller maila mig!