Till salu inom

"pessoa hoppsadel säljes"

Sundsvall
2 dagar

Pessoa rodrigo

9 000 kr
Blocket.se
Sollentuna
3 dagar

Hoppsadel Equipe Expression...

19 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
3 dagar

Jensen XP Flying Fox Close...

16 000 kr
Blocket.se
Götene
6 dagar

Bates hoppsadel säljes

5 000 kr
Blocket.se
Södertälje
7 dagar

Jeffries JMX, Bates Advanta...

2 500 kr
Blocket.se
Växjö
7 dagar

Sadlar säljes

4 000 kr
Blocket.se
Kungsör
9 dagar

Globus hoppsadel Ordo-Victoria

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Vellinge

Pessoa Nr:148

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Pessoa hoppsadel. Svart, 17" med medium i bomvidd. Betyg:3 Avbetalning: 293 kr/mån 36 månader med en ränta på 7,45%. Uppläggningsavgift på 295kr tillkommer samt en avi.avgift på 29kr/månad. Mer information hittar ni på vår hemsida www.bockmanncenter.se. Sadeln skickas gärna och öppet köp lämnas. Ni kan enkelt beställa denna sadel genom att ringa till butiken på 040-450820 mån-fre 14-18 eller lör-sön 10-15. Ni kan välja att betala med kort, förskottsbetalning eller genom avbetalning.
8 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Partille

Välvårdad Lippo Fazzino 17"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag säljer min hoppsadel av märket Lippo, modell Fazzino. Jag köpte den ny för 1,5 år sedan o den är välvårdad, endast vardagsslitage. Nypris 13900 kr. Lipposadlarna tillverkas av Pessoa och är framtagna för den svenska marknaden och har utbytbart koppjärn för att enkelt byta bomvidd. Min sadel har den smalaste bomvidden, dvs rosa järn. Sadeln finns i Jonsered. Välkommen att maila, sms:a eller ringa! Nås endast på mobilen efter kl 18 på vardagar, helger närsom!
9 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Finspång

Söt c-ponny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trevlig, okomplicerad och lättriden C-ponny sto, född 1997, okänd stam. Hon säljs pga. att jag har växt ur henne. 100% trafiksäker, lätt att sko, klippa, lasta och att hantera i stallet, även mycket snäll mot mindre barn både på marken och när de rider. Så om ni är ute efter en trygg ponny med ett hjärta av guld som ni vill utvecklas tillsammans med, tveka inte utan hör gärna av er. Utprovade pessoa pony hoppsadel och kieffer dressyrsadel finns att köpa till. Ryttaren är 174 cm lång LB/LA
40 000 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Boden

Pessoa close contact hoppsadel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min Pessoa close contact hoppsadel i färgen svart. Normal mot vid i bommen och 17" i säte. Den är i fint skick och kollad av sadel Makare för ca 3 mån sen, ej använd varken innan eller efter det pga den inte passar på min häst. Fasta paneler på den. Sadeln som får dig att hamna så nära hästen som möjligt. Finns i Boden att testa lägga på och testa rida i.
6 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Lund

Pessoa sadel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pessoa hoppsadel väl använd men fortfarande fint skick. Ganska smal modell men brukar ligga bra på de flesta olika sorters hästryggar. 2500 kr Kan hämtas för provning i Lund och i Flyinge. Det går bra att antingen ringa eller maila mig!
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj