Quantcast
Till salu inom: ”

prestige hoppsadel golden star säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min 4 år gamla Prestige Golden Starhoppsadel pga min häst växt ur den. Färgen är svart och sadeln är i mycket bra skick. Man kan en aning se vart stigläderna legat, men avsedesvärt lite. 34'' - 17''. Fler bilder skickas på befrågan. Prissatt av sadelmakare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kvalitetsadel för till ett angenämt pris! PRESTIGE GOLDEN STAR i färg Tobacco Ullstoppad hoppsadel 17" Rek pris 11,999 kr NU 9495 kr! Välkommen till Janne Banan i Västervik! Hos oss finns en välsorterad ridsport avdelning med fokus på dig som kund. Har du inte möjlighet att besöka vår butik så har vi även möjlighet att skicka varor till dig via Posten. Besök gärna vår hemsida www.jannebanan.hemsida24.se eller vår Facebooksida, som uppdateras dagligen. Kontakta oss via mail, telefon eller Facebook- Du får alltid ett snabbt svar!
Tabacco färgad Prestige golden star hoppsadel säljes. 16,5 tum och har passat på dem flesta hästar. Väldigt skön sadel. Den är i okej skick, använd i ett par år och sätet är något snett då ryttaren suttit snett. Detta ska enligt sadelmakare fixa till sig självt om man sitter rakt så det borde inte vara något problem. Annars är det inget fel på den bara att den är lite sliten på vissa ställen. I priset medföljer en prestige hopplatta på 1m, den är välanvänd och mjuk, det är repor på den men den är inte sönder på något sätt. Också den tabacco färgad.
Snygg hoppsadel. Bra läder och hög kvalitet på hantverk. Klossar finns både fram och bak för bästa stöd för skänkeln. Permanetstoppad. Bommen är ändringsbar. Detta exemplar är uttaget ca 2007. Inte mycket använd. Bossor, läder mm i mycket bra skick på denna sadel. Tabacco, 17" bomvidd 35. Nypris ca 15000 kr För mer info och fler bilder se www.hastkuren.se. Sadlarna skickas gärna och öppet köp lämnas. Du kan enkelt beställa dessa sadlar i vår Internetbutik. Välj mellan att betala mot faktura, kort, förskottsbetalning eller avbetalning. Du kan också besöka vår butik i Veberöd.
Snygg hoppsadel. Bra läder och hög kvalitet på hantverk. Klossar finns både fram och bak för bästa stöd för skänkeln. Ullstoppad. Bommen är ändringsbar. Detta exemplar är uttaget ca 2006. Svart, 17" bomvidd 34 (omvärmd från 35). Läder och stoppning i bra skck! För mer info och fler bilder se www.hastkuren.se. Sadlarna skickas gärna och öppet köp lämnas. Du kan enkelt beställa dessa sadlar i vår Internetbutik. Välj mellan att betala mot faktura, kort, förskottsbetalning eller avbetalning. Du kan också besöka vår butik i Veberöd.