Quantcast
Till salu inom: ”

begaganade möbler köpes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st vita Ingolf stolar från Ikea säljes. Stolarna är "vita" enl Ikea, men det är mer en naturvit/antikvit färg. Stolarna har en lös dyna på varje stol som jag inkluderar. Det finns även en tredje vit stol (ej Ingolf) som du får på köpet om du vill. Stolarna är i begaganat skick. Dvs bra, fina o funktionella, men med lite avskavd färg i hörnen på "ryggen". Obs! bilden är från Ikeas hemsida. 300:- för båda inkl dynor + extra stol om du vill.
Jag säljer min 105cm säng. Då får man en nytvättad sängkappa (svart), träben + sängramen på bild om man vill ha den, bäddmadrass (1år gammal) och madrasskydd till bäddmadrassen (oxå nytvättat). Jag köpte den begaganad för ett år sen då betalade jag 1500 för bara själva sängen.
Jag letar efter begaganade möbler i gott skick, gärna i Göteborg eller i kranskommunerna. Jag vill ha tag på följande: SOFFA: IKEA Kivik, eller liknande divan soffa är av intresse: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09875129
Ifö Handfat + FM Mattsson blandare säljes i bra begaganat skick. Finns för avhämtning i Norrköping
En styck tresits-soffa i tyg säljes. Begaganad men utan några skavanker. Tyget kan lätt plockas av och antingen tvättas eller bytas om man ej tycker om färgen. Har för mig att soffan är köpt på Ikea. Hämtas på plats i Borås på Trandared. Mail eller telefon spelar ingen roll.