Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad epson pro 3880 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

The Album
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Epson stylus pro 3880 Skrivaren är i nyskick och fungerar därefter. Denna skrivare är top of the line som ni säkert redan vet och presterar på proffsnivå. Skriver ut upptill A2 (men kan självklart skriva ut allting därunder) Usb + elkabel följer med för att koppla in skrivaren. Vid snabb affär kan jag skicka med papper m.m. till ett värde av 1000kr Nypris 13600 Pris 6200
Lite använd 5-6 år gammal skrivare som stått väl skyddad för damm och skräp. Den har nu vissa färgkanaler sannolikt intorkade pga sparsam användning. Fungerade felfritt för ett par månader sedan men behöver troligen rengöring och/eller påfyllning med nya färgpatroner. Jag mer eller mindre skänker bort denna skrivare ffa till dig som har en Epson 3800/3880 som fallerat men som redan har ett förråd av bläck (det kan räcka med byte av patroner) eller kunskap om rengöring. Medföljer bläck (bla en helt nyinsatt Light Cyan) för mer än försäljningspriset! Säljes i befintligt skick och måste hämtas - skickas ej. Originalkartong finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tre nyköpta oöppnade bläckpatroner, Magenta, Photo Black och Cyan, är vad du betalar för. Den fantastiska A2+ skrivaren får du på köpet! Objektet är i behov av renovering. Alla mekaniska delar är hela; det är bläcktransporten som behöver ses över och antagligen rengöras. Något som jag inte har tid till för närvarande. Patronerna passar även Epson SP 3880. Skrivaren kan utrustas med CIS-system eller återfyllningsbara patroner. Jag har gott om tjusiga utskrifter gjorda med denna skrivare att visa upp, såväl på papper som på canvas-duk.
Epson Stylus Pro 3880 , nästan oanvänd , skrivt ut ca 50 A4 på den . Fantastiskt bra skrivare för både matt och blankt papper , klarar tjocka papper . Format upp till A2 . Säljes pga av köp av större skrivare .
En av de absolut bästa skrivarna för fotografer! Letar du efter en professionell skrivare för produktion av riktigt stora foton eller konstverk? Med Epson Stylus Pro 3880 skriver du ut bilder på konstpapper upp till A2 med pigmentbaserade hållbara färger. Du får ett fantastiskt resultat som håller för utställningar, försäljning av bilder, etc, till en rimlig peng. Bildkvaliteten är helt otrolig och med kalibrerad utrustning får du pålitliga resultat om och om igen. Obetydligt använd och i perfekt skick. Allt finns med, inkl originalkartong. Kan skickas som företagspaket mot postförskott om du inte har möjlighet att hämta den på plats. ProduktfaktaEpson Stylus Pro 3880 är en professionell storformatsskrivare för A2+ som är tillräckligt kompakt för att utan problem få plats på skrivbordet. Skriv ut fantastiska och långlivade foton i färg och svartvitt på en stor mängd medier med Epson UltraChrome K-3-bläck med Vivid Magenta. Epson Ultra Chrome K3-bläck med Vivid Magenta använder 9 pigmentbläck 9 pigments inks för att ge utskrifterna en mycket bred färgskala och en exceptionell ljusbeständighet. Specifikationer Utskriftskvalitet, sv/v 2880 dpi x 1440 dpi Utskriftskvalitet, färg 2880 dpi x 1440 dpi Mediahantering Arkmatning Mediavikt max g/m2, ark 255 g/m2 Pappersformat, ark A2, A3, A3+, A4, A5 Bildskärm Ja Antal bläckpatroner 9 st Pappershantering (standard fack 1) 120 ark USB 2.0-anslutning 1 st Produktcertifikat Energy star Dimensioner (B x D x H) 684 mm x 376 mm x 257 mm Vikt 18,5 kg