Allt till salu inom "ab circle pro blocket"

Sortering:
Tavlor i set
Gävle
Idag

Tavlor i set Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Bord
Norrköping
Idag

Bord Visa liknande

750 kr
Blocket.se
bäddsoffa
Sundbyberg
Idag

bäddsoffa Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Dräger alkolås
Mellerud
Idag

Dräger alkolås Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Glas bortskänkes
Linköping
Idag

Glas bortskänkes Visa liknande

Blocket.se
Träningsredskap
Norrköping
4 månader

Träningsredskap Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Träningsmaskiner.
Gislaved
5 månader

Träningsmaskiner. Visa liknande

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Göteborg

Ab circle pro

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Har en ab circle pro som är använd ett fåtal gånger. Jag säljer den pga att jag inte har tid. De gångerna jag använde den var den bra. Visar även resultat ändå om du har använt den bara 2-3 ggr. En liten skrap har den annars är den felfri. Det medföljer en dvd där dom visar hur man ska träna. Köptes för en månad sen för 2300:-. Säljs nu endast för 1800:-. SÄLJS BILLIGARE VID SNABBARE AFFÄR. Inga mail eller sms tack. Ring endast. Och vilken tid som helst.=) Mitt telefon nr är 0720192523
1 800 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Sundsvall

Ab Circle Pro

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min Ab circle Pro som är så gott som ny, den är köpt för ca 4månader sedan och använd ett fåtal gånger. Nu krisar det i kassan så då måste den säljas. Själv tycker jag att det är ett bra träningsredskap, då det tar bra och ger resultat snabbt. Maskinen kan antingen hämtas i sundsvall eller skickas med bussgods eller post. frakt kommer tillkomma om den skickas. betalning sker till nordea. har du frågor, så maila gärna.
2 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Huddinge

Ab Circle Pro

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en Ab Circle Pro. Den finns att hämta i Huddinge alternativt Solna. Om annonsen finns kvar så finns maskinen kvar. Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups.
1 200 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Jämtlands län

Ab Circle Pro

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Nu ska jag sälja min Ab Circle Pro som verkligen ger resultat direkt, helt magiskt!! Men nu ska vi flytta och jag har inte plats för den, så då får jag lov att sälja den. Köpte den för ungefär två månader sedan och jag säljer den för ett väldigt bra pris! Nypris 2199kr. Det medföljer knäskydd och en CD-skiva, så att man får lite inspiration om vilka övningar man kan göra på den. Man kan träna både mage, rygg, lår och rumpa! Jag vill helst inte skicka den, men hör av Er om ni vill veta mer!! BVSA.
1 200 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Uppsala

AB Circle PRO med träningsdator

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Ab Circle Pro är det snabbaste och enklaste sättet att få den platta och vältränade mage du alltid har drömt om! + • Tränings-dvd (engelsk) • Manual • Nyttiga kostråd (engelsk Använd ett fåtal gånger (inget för mig) Träningsdatorn är inte använd Köpt på TV Shop för 1 999 kronor Nu 1.170 kronor !!!! Ring 070 222 95 83 eller maila
1 170 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj