Quantcast
Till salu inom

"ab circle pro blocket säljes"

Landskrona
Igår

Howard lyx paket + soffbord

6 000 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

BMW X1 xDrive 20d/AUT/SPORT...

239 900 kr
Blocket.se
Igår

Mountain bike barn

1 200 kr
Blocket.se
Butik Lindesberg
Igår

Kia NIRO 1.6 HYBRID ADVANCE...

284 800 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Igår

Audi A4 Avant 2.0 TDI DPF P...

62 900 kr
Blocket.se
Butik Kristianstad
Igår

Kia Picanto 5-dörrar 1.0 GL...

74 900 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Väsby
Igår

Volvo XC60 Recharge T6 R-De...

609 000 kr
Blocket.se
Ljungby
5 dagar

AB Circle Pro bra hemmaträn...

450 kr
Blocket.se
Uppsala
2 månader

AbCircle Pro

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Göteborg

Ab circle pro

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Har en ab circle pro som är använd ett fåtal gånger. Jag säljer den pga att jag inte har tid. De gångerna jag använde den var den bra. Visar även resultat ändå om du har använt den bara 2-3 ggr. En liten skrap har den annars är den felfri. Det medföljer en dvd där dom visar hur man ska träna. Köptes för en månad sen för 2300:-. Säljs nu endast för 1800:-. SÄLJS BILLIGARE VID SNABBARE AFFÄR. Inga mail eller sms tack. Ring endast. Och vilken tid som helst.=) Mitt telefon nr är 0720192523
1 800 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Sundsvall

Ab Circle Pro

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min Ab circle Pro som är så gott som ny, den är köpt för ca 4månader sedan och använd ett fåtal gånger. Nu krisar det i kassan så då måste den säljas. Själv tycker jag att det är ett bra träningsredskap, då det tar bra och ger resultat snabbt. Maskinen kan antingen hämtas i sundsvall eller skickas med bussgods eller post. frakt kommer tillkomma om den skickas. betalning sker till nordea. har du frågor, så maila gärna.
2 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Huddinge

Ab Circle Pro

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en Ab Circle Pro. Den finns att hämta i Huddinge alternativt Solna. Om annonsen finns kvar så finns maskinen kvar. Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups.
1 200 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Jämtlands län

Ab Circle Pro

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Nu ska jag sälja min Ab Circle Pro som verkligen ger resultat direkt, helt magiskt!! Men nu ska vi flytta och jag har inte plats för den, så då får jag lov att sälja den. Köpte den för ungefär två månader sedan och jag säljer den för ett väldigt bra pris! Nypris 2199kr. Det medföljer knäskydd och en CD-skiva, så att man får lite inspiration om vilka övningar man kan göra på den. Man kan träna både mage, rygg, lår och rumpa! Jag vill helst inte skicka den, men hör av Er om ni vill veta mer!! BVSA.
1 200 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Uppsala

AB Circle PRO med träningsdator

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Ab Circle Pro är det snabbaste och enklaste sättet att få den platta och vältränade mage du alltid har drömt om! + • Tränings-dvd (engelsk) • Manual • Nyttiga kostråd (engelsk Använd ett fåtal gånger (inget för mig) Träningsdatorn är inte använd Köpt på TV Shop för 1 999 kronor Nu 1.170 kronor !!!! Ring 070 222 95 83 eller maila
1 170 kr
Blocket.se