Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad ideal papper skärmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skärmaskin Ideal i bra skick. Av giljotin-typ med fastspännare, dvs man kan lägga in en hel bunt papper, ca 3 - 4cm tjock, och skära i ett tag med precision.
Professionell giljotinskärmaskin för papper säljes. Den är i perfekt skick. Nypris ca 2.500:- Säljes för 950:-
Xerox 240 med serviceavtal Skärmaskin Ideal A3+ Databord höj/sänkbara Plockmatic plock, fals, klammer och trimmning Packbord Regaler Diverse papper och annan utrustning inom digitaltryck Ge oss ett bud på allt eller enstaka ting
Hej Säljes en ny skärmaskin av märket craftwell. Den har används några gånger men är i stort sätt i nyskick och fungerar utmärkt. Färgen heter Skye. eCraft som är den enda skärmaskinen som skär utan matta. En kombination av avancerad teknologi och användarvänlighet gör den till den bästa skärmaskinen för så väl nybörjare som expert. Det är den idealiska maskinen för pappershantverk, scrapbooking, kortmakeri, heminredning, modedesign och mycket mycket mer. Maskinen har en unik design och ett matarsystem för papprerna som gör det enkelt att skära automatiskt, utan skärmatta. Den har ett pappersfack att koppla till för att kunna stapla flera ark. Det finns en hållare till rulle. Den tar 12 bredd och då valfri längd. Det är en tunn och lätt maskin, som gör det enkelt att ta med. Den väger runt 4-5 kg. Du kan använda den som den är och använda SDImage kort i den, eller anslut den till datorn och det designprogram som medföljer. Det finns ett stort utbud av typsnitt, former och mönster vilket gör att vem som helst kan bli expert på bara några minuter. Att göra snygga projekt har väl aldrig varit enklare. Det finns 3 olika sätt att mata den med papper. Via pappersmataren, via rulle eller ark för ark. Den ritar och skär utan att du behöver ändra från blad till penna och det går att pausa utskriften för att justera skärtrycket, för att minimera spill. lådan och alla tillbehör finns med.