Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad lamino läder fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Klassisk fåtölj som är vacker, enkel och sittvänlig. Formgavs 1956 av Yngve Ekström. Utsågs av Sköna Hems läsare till "århundradets möbel" 1999. Gjord i skiktlimmad och formpressad fanér i bok eller ek. Finns att få med klädsel i fårskinn (svart, off white, grått, mörkgrått, espresso eller sahara), i tyg eller läder. Mått Bredd: 70 cm Höjd: 101 cm Djup: 78 cm Priset avser endast fåtölj i bok med fårskinn i graphite. Finns i lager. Ord.pris: 10 920:-
2 vackra Lamino med pallar i ovanligt vackert utförande. Inköpta ca 2002. Valnöten har blivit vackert honungsfärgad som den blir efter några år. Mycket fint skick, vi är försiktiga om våra möbler och använde dessa endast under en period. Säljes för 15 000 kr per set eller 28 000 kr för båda. (Nypris för läder och valnöt är 17 220 kr per set från Länna möbler men kombination valnöt och vitt läder verkar inte gå att köpa längre.)
Något skadad tidig Laminofåtölj. Hel i lädret och otroligt skön att sitta i. Dock bör den ses över i träkonstruktionen då den är svajig och har en bristning/lagning i träet. Eventuellt kan det räcka att sätta på ett band, som nu saknas och som finns på den fåtölj vi har i en annan annons. Vi har aldrig haft något band och vet inte när det försvann. Tidig tillverkning, 1950- eller 60-tal.
Säljer en Lamino i svart mjukt läder. Ritad av Yngve Ekström i början på 50-talet, fick sin slutgiltliga form 1956. Passa på att bli ägare till en tidlös, vacker möbelklassiker. Nypriset i detta utförande är 10.200:- . Omklädd och nyrenoverad och är efter det helt oanvänd. Bilderna är förstås på fåtöljen som säljs. Hör gärna av er för mer info.