Quantcast
Till salu inom: ”

läder lapp fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

soffa +fåtölj
F
Nacka
Fåtölj
F
Falun
Stol i läder
F
Perstorp
Ikea fåtölj
F
Luleå
Fåtölj
F
Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Till salu är tre fåtöljer: Två otroligt fina, mycket stilrena fåtöljer i safaristil inköpa i Danmark säljes pga platsbrist. Brunt grovt läder med ram i stålrör, troligtvis 60-tal. Stadiga och sköna med rejält tilltagen sittyta, 62 cm breda, 56 cm djupa. De är väl använda och en av stolarna har av tidigare ägare blivit lagad med en svetsfog på ett ställe på ramen. Den ena stolen är alltså i bättre skick än den andra. Alla gummi"ploppar" /golvskydd finns kvar. 3 500 kr för båda stolarna. En retro "bauhaus" fåtölj i svart läder och stålrör. Jag har köpt den i Danmark men det sitter en lapp på undersidan med italiensk text. 800 kr Stil i bauhaus, retro, industri, dansk design, safaristol. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har tappat lappen med bredd osv Hel och fin i blodrött/brunt läder Katt i hemmet. Hämtas på Söndag 5/6 mellan 15 och 18. Kontakt endast via telefon.
Rymlig 3-sitssoffa i svart läder. Lättskött och slitstark. Säljes pga. platsbrist. Ett litet hål i bottendynan finns, syns knappt. Enkelt att fixa med en lapp. Höger armstöd är mjukare än det vänstra (?). Tror den råkade få en smäll under en flytt. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Säljes soffa med 2 fåtöljer. Äkta läder, lappen kvar från företaget. Knappt använd. 1500 kr eller bud. .
Soffgrupp i svart läder. Bekväma att sitta i samt ett teak bord. Alltsammans för ynka 100 lappen.