Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad roddbåt sverige säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båt 1: roddbåt 4,5 meter i glasfiber i bra skick. Smidig båt för fisketurer mm. Lagon för ca 10 hk motor. Motor kan ev ordnas vid önskemål. Pris: 5000 Båt 2: kraftig roddbåt 3,9 meter i glasfiber. Båten är i bra skick. Lämplig för upp till 20 hk. Motor kan ev ordnas vid önskemål. Pris: 4000 Motor merkuru 18 hk med lång rigg, med ok växelhus, cdi och propeller mm. Pris: 3500 Allt Kan ev bytas mot förslag.
440 FISHING. BÄSTSÄLJARE. En lätt men ändå stabil roddbåt med klinkbyggd form för hela familjen som lämpar sig bra i insjöar, skärgård och kustnära vatten. Med utrymme för mindre utombordare alternativt elmotor. Stuvutrymmen i akter- samt mittoft. Fishing 440 har marknadens lägsta bensinförbrukning, 0,11 lit/sjömil med en person vid sju knop. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. Fishing 440 levereras med aluminiumåror. Ett bra val för miljövänligt båtliv. Godkänd av Det Norske Veritas (DNV), en oberoende stiftelse som kvalitetssäkrar fritidsbåtar, yachter och fartyg världen över allt sedan 1864. Visa certifikat (pdf). Osänkbar. Flyter vattenfylld med 4 personer. Stöldskyddsmärkt*. 3 års garanti. Stävögla godkänd i försäkringsklass 3.
Nu har kräftfisket dragit igång och vi på Bosses Marin och fritid har laddat upp på hyllorna med allt du kan tänka dig i kräftfiske väg. Vi har även tänkt att sälja denna perfekta kräftfiske båt till ett kräftfiske pris. Båten är en Terhi 385 och är Nordens populäraste roddbåt. Tack vare sin låga vikt är Terhi 385 lättrodd och har även fina köregenskaper med en liten utbordare. Förnämlig sjösäker båt med självläns som uppfyller hela familjens krav på en sommar-stugebåt. Nytt för år 2000 är ett torrt, låsbart förvaringsutrumme under förbänken. slå till nu innan det är för sent. ordinarie pris - 19.900:- Nu endast 14.900:-
Storstuga med öppen planlösning, modern och trivsamt inredd. Fullt utrustat kök (micro, diskmaskin m.m), nyrenoverat badrum (dusch och tvättmaskin) och loft med möjlighet till extra sovplatser. Separat sovrum med två sängar. Bäddsoffa i vardagsrummet för två personer. Charmig gäststuga med två våningssängar med plats för 5 personer. Stor härlig tomt med plats för lek och avkoppling. Flera Cyklar att låna. 10 min promenad till roddbåt och badvik. Skickar gärna bilder på förfrågan
hejsan har en båt som bara ligger och används inte längre så dax att sälja den! de är att gör på den punkt 1. plasta ditt 2 luckor har bara den ena! 2. plast lite längstbak där motor ska sitta! 3. tvätta och måla den med kanske? 4. har inga åror motorn är en 4 hästar mercury! bud? 4.000 kanske inte vet jag ge mig ett bud bara:)