Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade espressomaskiner säljes

Tidigare annonser till salu

En av marknadens bästa espressomaskiner. Och troligen den snyggaste. Köptes för kort tid sedan till vår stora bar men blev inte använd. Köpt från Primulator nypris ca 92.000:- plus moms. Byter packningar mm innan köp så allt är i nyskick! Vi vill endast ha 52.000:- Kvarn finns också. Knappt använd. FAEMA Magnum on demand. Brukar användas i baristatävlingar. Helt automatisk. Kvarn endast 7.000:-! Vid köp av espressomaskin endast 5.000:- för kvarn!!! Vi kan köra och installera till dej!
Pga utomlandsflytt måste jag tyvärr sälja min snygga och ca 1 åriga espressomaskin från Bosch - TCA5802 är en av Bosch toppmodeller. Maskinen är i vit pianolack och i mycket bra skick. Du kan enkelt ställa in både kaffestyrka och koppstorlek eller använda den automatiska mjölkskumningen för en perfekt cappuccino eller latte. Espressomaskinen har automatiskt rengöringssystem och har nyligen avkalkats. Rek nypris är 7 990 kr. Jag vill göra snabb affär och säljer för 2 300 kr. För tekniska fakta, se Bosch hemsida: http://www.bosch-home.se/TCA5802.html
Nu säljer vi vår espressomaskin eftersom vi inte dricker så mycket espresso längre. Den är förvisso inte helt ny, men i mycket gott skick. En ganska enkel modell, men man kan skumma mjölk till en cappuccino med den. Den enda synbara skavanken är att max-markeringen på vattenbehållaren har nötts vid rengöring. Både ångpip och spillbricka är mycket lätta att göra rent från mjölkrester som annars kan lukta lite otrevligt. Den är OBH Nordica-röd och inte alls så läskigt 80tals-ceriseaktig som på bilden. En oöppnad burk espressokaffe kan gå med på köpet. Svara helst inte på mail.
12 st Espressomaskiner, har använts på mässa 1-20 ggr, 6 st felfria, 6 st som troligtvis har enklare fel på slangen till pumpen, kommer även med 2 st som reservdelsmaskin. Tot 14 st. Dessa hyrdes ut på mässor ca 1000;-/helg. Maskinen laddas m portionskaffe på en remsa m 40 st. Smidigt utan kladd. Ni får kontaktuppgifter till företag som säljer kaffet. Chans för dig som är lite teknisk, enkelt sätt att tjäna extra pengar. Jag vill ha 6.500:- för alla totalt pga att mitt lager måste tömmas snabbt.
Ska sälja mitt bord som jag inte har någon användning för längre, då vi köpt ett större, och har inte plats för detta längre.. Allt är monterat och har måtten: Bordet: Höjd=73cm, Längd= 120cm, Bredd=76cm Stolarna: Höjd=88cm, Bredd=50cm, Djup=50. Måtten är på det bredaste eller djupaste stället. (alltså inte sittmåttet) Vi har även lite annat vi kan slänga med "på köpet". En fritös som använts en gång, en vattenkokare, en brödrost och sist men inte minst, en espressomaskin (modell äldre) Allt fungerar.