Quantcast
Till salu inom: ”

hyrstol frisör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Femtital
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi hyr ut 2 st frisör stolar. Vi söker 2 st drivna frisörer till våran hårstudio på öster, vi vill ha frisörer som är service inriktade,erfarenhet o som har talang. Salongen är inarbetad och har funnits i ca 5 år. Salongen ligger väldigt bra till, mitt inne i en galleria där det e mycket folk i rörelse. Vi vill även hyra ut en stol för ev en nagelteknolog så småningom. E du intresserad så kan du ringa el maila mig så kan vi ordna ett möte där vi går igenom allt som ingår i hyran.
Vi har haft fullbokat sedan starten i september 2011 och behöver därför utöka med en duktig frisör. Vårt koncept gör det möjligt att etablera en frekvent och lönsam kundkrets. Internetbokning och stora ansträngningar för att synas på nätet har möjliggjort vår succé och kommer att hjälpa Dig att snabbt bli lönsam inom vårt koncept. Googla på ex. "frisör kungsbacka" eller "salong onsala" så visar det potentialen. Vi finns alltid med överst på alla sökningar! Mejla eller ring.
Skönhets salong på AAA läge i centrala malmö söker frisör till hyrstol. Vi söker en kreativ glad frisör med trevligt kundmötande, hög arbetsmoral och som vill jobba i ett team. Stor kundkrets är inget du måste ha då vi har gott om kunder redan på salongen o ganska många drop in.. Hyra diskuteras vid möte! Skicka ett mejl o berätta lite om dig själv så kontaktar vi dig!
Är du frisör som är sugen att byta ställe? Kille eller tjej spelar ingen roll. Vi söker en kreativ och driven person som kan sitt jobb, har hög arbetsmoral och som vill jobba i ett team. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av yrket samt har lite kundkrets sen tidigare. F-skatt sedel är ett krav! För ytterligare information, intresse och visning skicka ett mail eller kontakta Emma på 0739-681814. Besök gärna vår hemsida: www.harstudionmalmo.se Hoppas du vill bli en av oss! //Emma & Mia - Hårstudion
Etablerad med fast kundkrets och stor erfarenhet inom Hårvård söker dig företag/salong med bra potential och läge som hyr ut stol/stolar, alternativt vill hyra ut eller sälja lokal. Även partnerskap kan vara av intresse. Endast verksamheter / stolar / lokaler inom Luleå centralort av intresse. För vidare kontakt ring alt skicka ett intresse mail med information om verksamhet och kontakt uppgifter så kontaktar vi dig. Med vänlig hälsning Etablerad i branschen