Quantcast
Till salu inom

"begagnade symaskiner västerås säljes"

Västerås
1 månader

Symaskin Huskvarna

500 kr
Blocket.se
Igår

Lägenhet för 9.930 kr

3 310 kr
Findroommate.se
Igår

2 rum lägenhet på 57 m2

3 049 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sömnad och Symaskiner  ·  Västerås

Huskylock modell 460ED

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Köpte overlock-maskinen för över tio år sen! Men tyvärr så tröttnade jag på att sy då, sen har den stått i många år. Har kanske sytt på den ca 10 - 15 gånger. Jag har inte testat den, men det räknar jag med att den fungerar. Bilden är lånad, så det är inte bilden på min maskin. Kom och kika... Bruksanvisning medföljer. Betalas vid avhämtning!
750 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Strängnäs

Sykurs i klädsömnad

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Den 26/1- 13 anordnar Syfrökens Verkstad kurs i grundläggande klädsömnad. Kursen vänder sig till dig som är helt nybörjare eller till dig som vill fräscha upp dina kunskaper. Du tar med dig symaskin och det du vill sy, eller väljer projekt på plats med hjälp av kursledare. Det finns möjlighet att köpa tyger och syberhör på plats. I priset ingår förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika. Vi håller till i Kärrbo bygdegård utanför Västerås. För mer info. se: https://www.facebook.com/SyfrokensVerkstad?fref=ts
800 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Västerås

Stickkit från designern Christel Seyfarth

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Läcker bolero-kort jacka i klara vackra färger på svart botten från härliga designern Christel Seyfarth. Säljes pga tidsbrist och för många projekt på att-göra-listan, du som handarbetar vet ;-) Garn, beskrivning på danska och "tag" ingår. Inköpt i Köpenhamn för 1076 dkk (1256 skk). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerås

Långklänning, starka färger

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Långklänningen är en storlek 36/38. Den var otroligt lång när jag köpte den så har därför sytt upp den. Passar perfekt om man är ca 168-170 lång. Annars är de ju bara att ta fram symaskinen om man är kortare. Klänningen har brottarrygg, väldigt starka fina färger, skön modell då den är lite oversize och inte sitter tight någonstans. Endast använd 2-3 gånger. Bra skick, som ny! Betalning sker till mitt Handelsbankenkonto efter avslutad affär, sen skickar jag klänningen. Jag ansvarar inte för postens slarv. Frakten ingår i priset.
550 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Västerås

Singer 2802 knappt använd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Singer symaskin modell 2802, finns att hämta i västerås, 500:- eller bud
500 kr
Blocket.se