Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade vapen 22lr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En st Lahti L35 9mm sista generationen med mycket bra trycke och i fint skick med ny rekylfjäder. Finns många magasin och två hölster till denna. Pris beroende på hur mycket tillbehör som önskas. En st Manurhin mod. PP cal 22LR i mycket fint skick med orginalhandlingar och i fin orginalkartong. Fler bilder kan mejlas. Vapnen ÄR licenspliktiga. Första kontakt sker genom mejl med Ditt namn och klubbtillhörighet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu har den legat i skåpet länge nog utan att användas. Jag tycker någon aktiv kan ta vid och verkligen använda den för det som den är gjord för, Skjuta med. Det är en Hämmerli mod. 280. Även känd som "plastpistolen". Kalibern är 22LR (long rifle). Inkluderat är även en växelsats i kaliber 32SWL (Smith & Wesson Long) Originaltillbehören är inkluderade, så som lådor, vikter, nycklar, hylsfångare och extra magasin etc. Pistolen är i ett mycket bra skick. Köparen bekostar eventuell frakt. Vapen och växelsats kräver separata vapenlicenser.
En st Lahti L35 9mm sista generationen med mycket bra trycke och i fint skick med ny rekylfjäder. Finns många magasin och två hölster till denna. Pris beroende på hur mycket tillbehör som önskas. En st Manurhin mod. PP cal 22LR i mycket fint skick med orginalhandlingar och i fin orginalkartong. En st 1873 8X58R rolling block. Nummer-riktig i fint orginalskick. Står nu på jaktlicens. Kan ta Husqvarna dubbel-bössa Model 17 cal 12,7x44R eller 9,15x57R/360 i inbyte. Fler bilder kan mejlas. Vapnen ÄR licenspliktiga.
Vi har fått in ett mindre antal av den nya 455 Evolution modellen. CZ 455 har blivit populär pga av sitt låga pris och den fina precisionen dessa vapen levererar!.Evolution modellen kostar 5895:- hos oss. På 455 modellen kan du köpa till pipor i 22WMR eller 17 HMR som du enkelt byter själv för endast 1950:-. Kikarsiktet på bilden Optic Sience 2-7x32 med justerbar paralax och fästen kan du köpa till för 1000:-. Obs detta är ett licenspliktigt vapen.
Ruger 1022 Standard Små vapen överväldigande precision! Sedan den första Ruger 10/22 presenterades år 1964, har över 4 miljoner tillverkats, vilket innebär att det är ett av de mest framgångsrika halvautomatiska gevären som har erbjudits marknaden. Samtliga modeller är mycket väl anpassad för avancerat träningsskytte och svensk klass4-jakt. Automat Standard 2,3 kg 470 mm 5 patroner 952 mm kal: 22lr OBS.vapnet kräver licens