Quantcast
Till salu inom: ”

brno cz 455 thumbhole 22lr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brno 452 Lux Kal: 22Lr Utförande: Vänster Kolv: Valnöt OBS! Vapnet kräver licens Om företaget Ladda ner vår app Finns för IOS och Android. Finns på Appstore och Google play. Sök på "Grönlunds" Välkommen in till oss !
Brno 455 med två pipor säljes. 22lr endast provad ca 10ptr. 17HMR pipan valde jag ut den bästa av tre HMR och en 22wmr (som sköt katastrofalt!) Fixat trycket (köpt sattsen som jag tror hette jodave eller så), det är klart godkänt nu. Använde den 1v på ripjakten efter inbreakning av 17HMR men skall ge mig på en 22 hornet istället. Sitter en Leupold 3-9 Compact på den som passar fint på den lilla bössan. 8500 alla pipor plus kikare! Återkommer med bild, men ni som kikar vet säkert hur dom ser ut.
Vapennummer: 4014 Vapentyp: Kulgevär, Halvautomat Tillverkare: CZ Brno Modell: 512 Kaliber: 22LR Beg/Ny: NY Vapnet är licenspliktigt och kommer att kräva en vapenlicens utfärdad av polisen innan leverans. Vid köp av begagnat vapen har du 3 månaders garanti, skulle någonting vara fel så reparerar vi vapnet. Vid köp av nytt vapen gäller tillverkarens garantitid De bilder du finner på vapnet i annonsen är de bilder vi har, vi kan tyvärr inte erbjuda fler fotografier. Priset som står i annonsen är det vi anser att vapnet är värt, vi besvarar tyvärr ej andra bud. Om företaget Jakt.se är ett av Sveriges ledande postorderföretag för jakt-tillbehör. Vi har ett brett sortiment med hög kvalitet som vi erbjuder till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi satsar på bra kundservice och att det ska vara enkelt att handla hos oss.
Kulvapen Brno CZ 455 Thumbhole. Kal, 22Lr 5,6x 15R Laminatstock med tung pipa. Inkl, Kikarsikte Gamo 3-9x40 med paralaxjustering. Mycket trevligt och välbalanserat vapen. Licenspliktigt vapen. OBS! KOLLA PRIS.
Cz Brno 455 thumbhole. 22lr pipa17hmr pipa. 5 skotts magasin till båda piporna +10 skotts magasin till 17hmr. Leupold vx1 2-7x33 warne fäste. Ingår en del ammo. Vapnet i ny skick mycket lite andvänt. Ring för mer info. Vapnet kräver licens.