Quantcast
Till salu inom: ”

blocket vapen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt acc då ja inte har tid att spela längre pga skola och barn. Accet innehåller troll hunter: Fullwrathfull pvp gear med t2 vapen. Arena Master Achivment och Duelist achivment som fås av de top 3% arena lagen efter en avslutad sessong. 50 st mounts. en del pve gear från icc25 och 10 ORc DK Fullt gearad dk tank från icc25 du kan tanka allt som finns i spelet atm. Har Gjort färdigt metan på icc 10 manna dödat alla bossar i Hard Mode och andra achivments för att få Icc draken http://www.wowhead.com/achievement=4602/glory-of-the-icecrown-raider-10-player Orginal spelen med tillhörande cd key och mailen som acountet är bundet till ingår självklart
Hej, har en rogue som jag tröttnat på och skulle vilja byta den mot en annan klass. den har vicous vapen och thrown samt ring 3/5 bloodthirsty resten bloodied. gubben har 3158 resi vilket är väldigt bra. average item level 349. det jag skulle vilja ha är en shaman helst horde och helst på twisting nether men andra servrar går också bra beroende på gear ;) adda min msn för mer info: Roxxen__@hotmail. com (ska inte vara mellanslag vid .com)
Ska sälja mitt wow-acc nu pga jag tröttnat. Drar info om accet i korthet; 85: DK full pvp offset och mainpiece, vicious mace och blått pvp gear. 85 Warr: i princip exakt samma gear som dken. 85 Warlock: Lite blått pvpgear, vicious vapen och diverse andra blåa och gröna. (hcs, quest, etc.) Jag är original ägare sen ca 4 år tillbaka, har även en 80 shaman på accountet. Har SQ och allt som behövs för ett byte. Har dock ingen cd-key men det gör ju inget eftersom jag har SQ som sagt. :) Priset kan diskuteras.
Ca 5000st 0,20g biologiskt nebrytbara softairgunkulor från Cybergun. Värna om miljön och välj kulor som naturen själv kan bryta ner. Dessa prisvärda kulor håller hög kvalitet och levereras i en praktisk förpackning. Nedbrytningsprocessen tar några månader, beroende på väder och omgivning. Viktigt för att alla vapen skall fungerar på bästa sätt är att rätt kulor används och av rätt kvalité. Används kulor av undermålig kvalité medför detta att kulor kan fastna i vapnen och i sämsta fall förstör vitala delar. Detta medför att all garanti förbrukas.
Tjena! Har tröttnat på mina WoW gubbar och vill byta mot något lite roligare. Det jag har är 85 mage, paladin, warrior och rogue. Magen har runt 348~ilvl i PvP gear. Den har vicious vapen med offhand samt några fler epics. Har inte kört så mycket på de andra gubbarna men warriorn har skapligt tank gear för att köra HC's, har även gear till arms/fury spec. Har även flera mounts på denna t ex netherwing drake och nether ray. Roguen är ganska nydingad med 338ilvl samma sak gäller paladinen. Det jag vill ha är: Shaman(enhancement/elemental)+++++++++++++++ Paladin(retribution)+++++ Hunter+++++ Vill helst att dom har minst full bloodthirsty, achievement points eller titlar spelar ingen roll.