Quantcast
Till salu inom: ”

löpband sole fitness f85 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resesäng

Umeå
ORIENT MOONPHASE

Nässjö
1996 tröja

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket bra skick. Lite använt pga knäproblem. Passa på att köpa ett riktigt kraftigt löpband till rätt pris. Finns massor av tester på nätet där det fått bäst i test resultat. http://www.bäst-i-test.se/Lopband Proffsklass-löpbandet F85 från Sole Fitness har en förstklassig prestanda till ett riktigt bra pris och blir därför bästa proffsval. Byggkvaliteten är förträfflig och motorn är mycket kraftfull vilket borgar för en lång livslängd, trots ständig, tuff belastning. Sole är så självsäkra på byggkvaliteten att de lämnar livstidsgaranti på ramen. Den extremt rymliga löpytan gör det tryggare att pressa sig till max under löpning. Dämpningen är fantastiskt bra vilket naturligtvis skonar knän och leder men framförallt gör löpningen skönare. Displayen är föredömligt stor och omges av praktiska snabbknappar för hastighet, lutning. Nypris med underlagsmatta 18 500:- Säljer den för 14 000:- Maila för mer information. (lånad annonsbild)
Löpbandet har fungerat otroligt bra och det är ett löpband i toppklass! Säljer det pågrund av att det inte används tillräckligt ofta. "Sole F85 löpband är ett av våra bästa, men även mest prisvärda löpband för hemmabruk. F85 löpband har blivit en försäljningssuccé på hemmamarknaden USA och finns nu äntligen tillgängligt i Sverige. Som favorit bland såväl användare som en enad kritikerkår har F85 blivit utsett till "bästa köp" av den tongivande branschsajten treadmilldoctor.com. F85 löpband har även fått högsta betyg samt utmärkningen ?bästa proffsval? i Nordens största löpband-test på Bäst-i-test.se." Löpband Sole F85 - produktfakta: * Den mycket kraftiga ramen har livstidsgaranti och gör löpbandet synnerligen stabilt att springa på. * En väldigt hög byggkvalitet gör att löpbandet klarar en exceptionellt hög maximal användarvikt på hela 180 kg. * Dämpningssystemet ?Cushion Flex? ger en mycket effektiv dämpning som minskar belastningen på ledarna med upp till 40 %, jämfört med löpning på asfalt. Dämpningen gör även löpbandet extra tyst. * En av marknadens största löpytor ger en fri och behaglig löpning, även i höga hastigheter. * Den mycket kraftfulla motorn på 4,0 hk ger hastigheter på upp till 20 km/h och en lutning på hela 15%. * En lättnavigerad, snygg och stor display visar tydligt information om hastighet, lutning, tid, distans, kaloriförbränning och puls. * Med lättillgängliga snabbknappar på både display och handtag justerar du såväl hastighet som lutning med en enda knapptryckning. * 10 st välavvägda träningsprogram möjliggör en omväxlande och utmanande träning. Dessa inkluderar 2 st pulsstyrda program och 2 st användardefinierade. * Med inbyggda högtalare och anslutning för mp3-spelare kan du lyssna på favoritmusiken under träning. * Två fläktar ger en svalkande bris under träning. * Pulsbälte (bröstbälte) och vattenflaska ingår. Jag köpte den till kampanjpris i januari. Då kostade den 17900 kr. Jag säljer den för 14000 kr.
Sole Fitness F85 löpband - BÄST I TEST! Sole F85 är ett topp löpband för hemmabruk och är bestseller i USA. Den har blivit utsedd till "bästa köp" av treadmilldoctor.com. Sole F85löpband har enkla transporthjul för förflyttning av bandet. Sole F85 är ett väldig stabilt löpband att springa på och har mycket bra dämpning genom sin Cushion Flex dämpningssystem som minskar belastning på ledarna med upp till 40% jämfört med att springa på asfalt. - DC Motor (konstant hästkraft) CHP 3,5 - Hastighet 0-20 km/t - Quickspeed, önskad hastighet med ett knapptryck - Quickincline , önskad lutning med ett knapptryck - Lutning 0-15% - Motoriserad justering av stigning/lutning - Konsol med högtalare anpassad för användning med MP3/MP4 spelare (med USB/jack kontakt) - 6 träningsprogram inkl. 2 st pulsprogram och 2 egna program - Mycket bra dämpning med Cushion Flex dämpningsystem - Pulsmätning handpuls alt. bröstbälte (medföljer) - Inbyggt högtalare - Säkerhetsnyckel, bandet stannar automatisk när nyckeln tas ut, hindrar även oönskad andvändning - Spacesaver, gör det möjligt att falla ihop bandet, reducerar platsbehovet med 50% - Konsolen med plats för vattenflaska och bokhållare - Transporthjul - Löpyta: 152 x 56 cm - Vikt på maskinen: 144 kg - Max. anv.vikt 150 kg - Mått (LxBxH): 207 x 93 x 144 - Mått Spacesaver (LxBxH): 113 x 93 x 181 - Levereras omonterad i kartong (monteringstid ca 60 min) - Garanti: 2 år - Användningsmiljö: Hem Finns för provning i vår butik i Ystad. Fri hemleverans! Om företaget Träningspartner är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och -maskiner för hem, företag och gym: löpband, trappmaskiner, roddmaskiner, träningscyklar, spinningcyklar med mera. Besök vår gymbutik - syd Sveriges största utställning av träningsredskap för hem & företag! Öppettider mån - tors: 10.00 - 18.00 fredag: 10.00 - 16.00 lördag: 10.00 - 14.00