Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat spa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

vandrarskor

Stockholm
Luxman LE-109
F
Skåne län
Trappa SPA

Landskrona

Tidigare annonser till salu

Ett begagnat Escape säljes, en av dom mest populära spa baden. Badet har -Ozonrening - nybytt ozonator -2hk massagepump -Enkel styrning av massagen, munstycken genomgångna -LED lampa med olika färger -Trappa -Trä panel på utsidan -Trappen och panelen nybetsad och oljad. -Nytt filter, spa kemi medföljer. -2kw elpatron Badet är gjort för att stå och användas utomhus året om. Ring eller maila för mer info.
Begagnat Spabad för 7personer säljes pga flytt. Det funkar bra texten är tagen från säljarens hemsida. Bubbelpool, Jacuzzi, spa, badtunna, kärt barn har många namn, som flera säger. Vi har valt att sälja Spa bad med den högsta kvaliteten som går att köpa, vi använder oss av acryl från en av världens största tillverkare från Aristech i USA. Dom har lång erfarenhet av att producera acryl i toppclass med en otrolig ytfininch. Vi har också valt att uteslutande använda oss av Balboa kontroll systeam, värmare och kontroll paneler.
Begagnat utomhus SPA från Join-shine, modell WS-092A. SPAet är fullt fungerande, men förslitningsskador finns i form av att trä flaggat utvändigt och andra mindre skavanker (se bilder). Locket har blåst sönder och är reparerat för att fylla sin funktion. Mängder av reservdelar finns i form av cirkulationspump, värmare, air-blowers, elektronik och filter. (enbart värdet av pumparna är c:a 6000:-) Står inkopplad och kan provköras. Vid köp kommer vi ombesörja att det lyfts ut till gatan och köparen tar det därifrån. Inköpt 2010, nypris 49.000:-
Bättre begagnat spakar säljes i befintligt skick. Vissa defekter finns men inget för den händige. Fem sittplatser en liggplats. ingyggd 12v DVD samt 12v TV. Billigare vid snabb affär. 210x210 cm
Säljer ett begagnat spa som vi har haft sen 08 fungerat bra, men det verkar vara något fel på värmaren så det är nog nått för den händige. Har isolerat och byggt trall runt omkring spat har hållit värmen kanon bra även på vintern. Ring och bjud jag är öppen för förslag.