Quantcast
Till salu inom: ”

beomaster 900 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Charmig radio med inbyggda högtalare och anslutningsmöjligheter för externa dito. Fungerar kanon och är riktigt trevlig att lyssna på. Mottagningen är makalös för att vara radio med intern antenn. Den har onekligen några år på nacken och det syns på bland annat faneren och fronten, men det är ingenting som påverkar funktionen. Släng på en spetsduk och du har en perfekt musikmaskin till kaffet. Lampor och vu-mätare för signalstyrkan fungerar utmärkt. Tyvärr så saknas knappen för volymjusteringen, i övrigt är apparaten komplett. Priset för charmtrollet är prutat och klart.
Pioneer xc-l77, en snygg o kompakt stereo anläggning, cd, radio, aux, satellit högtalare, sub, fjärrkontroll, bra ljud , att ha som stereo eller koppla in tv mm 485 kr Bang Olufsen beomaster 900, fungerar bra , hel o fin Pris 650 kr Nad cd 502 , med fjärr, fungerar bra, hel o fin Pris 650 kr Jvc mc-j100 , 2x45w, 3 cd växlare, radio , fungerar bra, 325 kr
Bang och Olofsson Beomaster 900. Stereo automatik. http://www.beoworld.org/prod_details.asp?pid=378 Kan vara ca 40-50 år gammal. Aldrig provat att få igång den så du som är intresserad ska vara lite tekniskt kunnig och vill ta på dig den som ett projekt. Jättecharmig gammal radio som söker ett bra hem. Vet inte vad den kan vara värd, säljer till högsta bud eller bara den som kontakta :)
60-tal, tryckkammarhögtalare Beovox 500