Quantcast
Till salu inom: ”

900 pokemon kort 20 legendariska ex säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

knivar

Stockholm
Svart jacka

Malmö
Pokemon

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena säljer mina pokemon kort. Jag har runt 650st var av 50 är samlar kort. Korten är i fint skick, några få kort är nog mer skadade än andra. Jag säljer korten PGA jag har blivit äldre och just nu ligger dom bara och tar plats. Jag kom i håg hur kul det var med pokemon kort när man var mindre, och har massor av minnen. korten säljer jag för 500kr, När ni köper dessa kort hänger även 270st Yu-Gi-Oh! kort med. Jag svarar snabbast på mejl och SMS och om ni har frågor eller annat så svarar jag gärna. Ring helst inte, går i skolan på dagarna och tränar efter åt så har inte mycket tid. Affären görs i falun. Kan skickas om köparen står för frakten.
Jag säljer nu min välskötta pokemon samling i fina lådor och pärmar. Låda 1. och låda 2. i varje låda finns: 7 st guld X kort 10 st SP kort 100 blandade kort 40 energi kort I en plåt låda Pris:225:- per låda 3. pärm/låda 1 sälsynt Mew kort 5 st guld X kort 11 st SP kort20 glittriga kort 110 blandade kort energi och tränar kort I en låda och två samlar pärmar Pris:150:- Pris för alltihopa:500:-!!!
Hej! Tänkte nu sälja mina Pokémon och Yu-Gi-Oh kort som inte längre är till användning. Det är 205 st Pokémon kort och jag har kort som heter Arceus Lv. x, Magnezone Lv. x, Gardevoir ex, Jirachi Lv. 42, Dark Tyranitar, Deoxys Lv. 50 och många fler bra och sällsynta pokémon kort. Det är 386 st Yu-Gi-Oh kort och jag har kort som heter Master Of Oz (sällsynt), Cyber End Dragon, Masked Beast Des Gardius, Horus The Black Flame Dragon Lv. 6 och Lv.8, Super Conductor Tyranno, Ultimate Tyranno, Elemental Hero Grand Neos och många fler bra och sällsynta Yu-Gi-Oh kort. Jag tänkte sälja Pokémon korten för 450 kr och Yu-Gi-Oh korten för 550 kr. Ni kan även mejla ett bud. Mvh Daniel