Quantcast
Till salu inom: ”

kawasaki z1 900 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Min nyrenoverade Kawasaki z1 900 -73a är till försäljning! Den är renoverad för 12 tusen för att komma så nära orginalet som möjligt. Det som saknas är orginal system,luftburk och stötdämpare sedan är resten orginal. Men den är nylackad både tank,kåpor + ram och motor. Listan kan bli lång på det som är gort men den är super fin och jag har fått mycket bra respons på den! Jag vill ENDAST ha svar av dom som begriper sej på detta. Byte är möjligt gärna en Jänkare (bil) eller en Honda cbx 1000 (raka sexan)! Pris är högst bjudande minst 50 då! Det finns även en hel motor 900cc-75a till salu,1000cc förgasare+ lite andra delar.
Hej! Jag har en fin motor till en Kawa z1 900 till salu.Det är en 75a och det jag vet om den är att kamkedjan och alla delar till den är bytta (hjul rullar och gummi). Jag skulle ha startat den i vintras men saknade en sumpa packning. Jag vet att det är bra drag efter dessa motorer så jag pratar endast med dom som vet vad detta handlar om.. Högst bjudande såklart. Mvh Eddy.
Nu ger jag upp, har haft cykeln i många år , och aldrig kommit ut på vägen. Förra året monterade jag nyrenoverade bromscaliprar+ klossar fram och köpte nytt batteri. Men nu efter vinterförfaringen vill den inte gå på låga varv. Skit i förgasarna eller dålig bensin. Medföljer ny framskärm, sidokåpor, original luftburk. Säljer utomlands, men du hämtar hemma hos mig och betalar kontant.
Den är helt orginal, utom styre och kjedjeskydd, och i ett mkt. bra skick. En klassiker som är fantastiskt trevlig att äga och köra. Säljes till någon som uppskattar denna -70 tals ikon. Du som är genuint inresserad, är välkommen att maila mig, så hör jag av mig.
Har ni någon sån här gammal kawasaki stående så är jag intreserad hel eller i delar Z 1000 eller z1900 -73-80