Quantcast
Till salu inom: ”

bestå bokhylla säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min "mahogny"bokhylla nu eftersom den inte längre passar in i det renoverade rummet. Det finns några vattenmärken, men inget som inte täcks över när man ställer dit saker i bokhyllan. Den består av 10 sektioner. 5 över och 5 under. Bilderna visar bara 8 delar, de andra 2 är nerpackade pga platsbrist. Det är en till sektion liknande den fristående delen. Bortsett från vattenmärkena så är den i gott skick. Finns att hämta i Solna 2000:- hade jag tänkt mig bvsa
Systemet består av två sateliter (Jamo SAT170) och en Subwoofer (Jamo SW170). Subwoofern har ställbar port för att kunna reglera registret och basåtergivningen. Sateliterna kan hängas på väggen eller placeras i bokhylla. Ett fint litet system som låter mkt bra. Jag skickar med en äldre surround-receiver från sony som jag använt för att driva högtalarna. Kablage för att koppla in högtalarna ingår. Prylarna finns att hämta i Flogsta och kan släppas billigare vid snabb affär.
Nu säljer vi 3st svarta Bestå överhyllor från IKEA som vi använt som skåp/bokhylla. Det finns dörrar och hyllplan till all tre sektionerna. Smart grund för ett antal olika användningsområden skåp, hylla, byrå, tvbänk etc. Mått:BxDxH, 120x40x64 Nypris 845kr/st(inkl dörrar och gångjärn) Nu 400kr/st eller 1000kr för alla. Ring gärna, inga svar via mail tack! Annonsen kvar = hyllorna kvar
Säljer mina bokhyllor på grund av flytt. Svartbruna Bestå bokhyllor. Fint skick! 1 st bokhylla - Bredd: 120 cm, Djup: 40 cm, Höjd: 192 cm 1 st bokylla - Bredd: 60 cm, Djup: 40 cm, Höjd: 192 cm 6 stycken lådinsatser med front i svartbrunt. 6 stycken cdställ som man lägger i lådorna. Finns även 3 st extra hyllplan. Allt detta för 1000kr!
Säljer nu min fin mörkblå soffgrupp bestående av 5 sits i fint skick. Missa inte den! Säljes pga att jag har flyttat till en liten lägenhet. Priset är 850 :- (Vid snabb affär få du en grattis bokhylla som är väldigt fint och passar ihop med soffan) Ring vid intresse, svarar sällan på mailen! Fler bilder kan skickas om önskas. Finns annons kvar, så finns soffan kvar! Möblerna finns att hämta i Bergshamra / Solna.