Allt till salu inom "bikupa"

Sortering:
Butik Stockholm
13 år

Åsa-Nisse jubilerar / Åsa-N...

Hyrahyra.se
Butik Skåne län
13 år

Bee Movie

Hyrahyra.se
Butik Västernorrlands län
13 år

Kalles skrattfabrik

Hyrahyra.se
Butik

Hälsa från bikupan

410 kr
NYTT Book Outlet
Butik

Bikupan

259 kr
NYTT Ginza
Butik

Viktors första bikupa

208 kr
NYTT Bokus
Butik

Bikupan

69 kr
NYTT Ginza
Butik

Viktors första bikupa

265 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Ronneby

Bikupa

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
. 1st. ljusebergskupa 1000kr. bra kupa i fint skick. kontaktas via telefon 0457-460028
0 kr
Blocket.se

DJONK - Från Kina till Peru

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Natur och Kultur. 1966. 134 s. Inbunden. Klotband. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Illustrerad m 48 fotografier. "Under ett år var Christman Ehrström fartygsläkare i Stilla havs-trafik. ...I Macao "den sovande kolonin", i Hong Kong, "Asiens bikupa", i Shanghai, Nanking och Peking kommer han i nära kontakt med ett Asien i sjudande förvandling. Han ser överbefolkningen, svälten sjukdomarna och misären, men också de positiva ansträngningarna att övervinna svårigheterna. Och på andra sidan havet Sydamerika... Boken avslutas med glimtar av Ecuador och Peru, där författaren starkt upplever närheten till en svunnen kultur." Omslaget lite nött och m små revor.
55 kr
Bokbörsen.se

Hus i Södermanland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Åretruntboende. Modernt hus mellan Mariefred och Gnesta. 70 kvm. 2 sovrum. Stor öppen planlösning kök/vardagsrum. Stor tomt med möjligheter för egna projekt som plantering/bikupor/osv. Helt/delvis/utan möblering efter önskemål, påverkar inte hyran. Huset kommer hyras ut veckovis i sommar (veckohyra 7 000:-) fram tom 1 september, därefter på långtid, helst flera år. Hyran vid långtid är ca 7 000:-/månad + el. Djur är välkomna. Mer information och många bilder på huset finns på www.husetignesta.se Jag nås inledningsvis säkrast på email då mina arbetstider är lite konstiga.
0 kr
Blocket.se

Skuggla i mossen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Idus Förlag | Utg. 2013. Ej o.u. | Förlagsband. | 66 s. | 9789187001543 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Vad är det som finns under huset? Är det en bikupa? Ett storsjöodjur? Nej, det är Skuggbyrån. Den bästa detektivbyrån i hela skogen. Den här veckan måste Skugglan och Spider lösa fallet med rektor Henke. Han är försvunnen. Kan det vara så illa att han har blivit ... bortrövad? | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
220 kr
Bokbörsen.se

Plats för bikupor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Jag är intresserad av att lära mig att ta hand om 1-2 bisamhälle n. Jag bor i Uggelviken och här behövs hjälp med pollineringen. Det finns gott om frukt träd, blommor, åkrar och så vidare, men inga bin i närheten. Därmed upplåter jag plats för ett par bikupor på min tomt, i utbyte mot att jag får vara med och lära mig hur det fungerar. Låter det intressant och du är erfaren? Hör gärna av dig isåfall! Med vänlig hälsning, Jon
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj