Quantcast
Till salu inom: ”

bikupa säljes

Bikupan
F
 Bikupan
F
Bikupan
F
Bikupan
F
Bikupan
F
Bikupan
F
BIKUPAN
F
Bikupan
F
Bikupan
F
Bikupan
F
BIKUPAN
F

Tidigare annonser till salu

. 1st. ljusebergskupa 1000kr. bra kupa i fint skick. kontaktas via telefon 0457-460028
Natur och Kultur. 1966. 134 s. Inbunden. Klotband. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Illustrerad m 48 fotografier. "Under ett år var Christman Ehrström fartygsläkare i Stilla havs-trafik. ...I Macao "den sovande kolonin", i Hong Kong, "Asiens bikupa", i Shanghai, Nanking och Peking kommer han i nära kontakt med ett Asien i sjudande förvandling. Han ser överbefolkningen, svälten sjukdomarna och misären, men också de positiva ansträngningarna att övervinna svårigheterna. Och på andra sidan havet Sydamerika... Boken avslutas med glimtar av Ecuador och Peru, där författaren starkt upplever närheten till en svunnen kultur." Omslaget lite nött och m små revor.
Idus Förlag | Utg. 2013. Ej o.u. | Förlagsband. | 66 s. | 9789187001543 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Vad är det som finns under huset? Är det en bikupa? Ett storsjöodjur? Nej, det är Skuggbyrån. Den bästa detektivbyrån i hela skogen. Den här veckan måste Skugglan och Spider lösa fallet med rektor Henke. Han är försvunnen. Kan det vara så illa att han har blivit ... bortrövad? | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Hej, Jag är intresserad av att lära mig att ta hand om 1-2 bisamhälle n. Jag bor i Uggelviken och här behövs hjälp med pollineringen. Det finns gott om frukt träd, blommor, åkrar och så vidare, men inga bin i närheten. Därmed upplåter jag plats för ett par bikupor på min tomt, i utbyte mot att jag får vara med och lära mig hur det fungerar. Låter det intressant och du är erfaren? Hör gärna av dig isåfall! Med vänlig hälsning, Jon

... eller prova att söka på bikupor biredskap