Allt till salu inom "bikupor biredskap"

Sortering:
Ramar, storlek HLS
Ängelholm
1 månader

Ramar, storlek HLS Visa liknande

15 200 kr
Blocket.se
Bikupa med slunga
Strängnäs
2 månader

Bikupa med slunga Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
bikupor lågnormal
Nordanstig
Igår

bikupor lågnormal Visa liknande

900 kr
Blocket.se
Honungslunga
Falkenberg
Igår

Honungslunga

4 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Årjäng

Bikupor och biredskap

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Modell Svea 2st dubbelkupor 500kr 2st enkelkupor 300kr Skattlådor med ramar: ca 10st modell Svea ca 15st modell Lågnormal Matarlådor ca 10st Diverse andra biredskap finns.
300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Umeå

Biredskap

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bikupor, honungsslunga, skyddskläder + en hel del annat!! Perkekt för den som precis ska börja med biodling.
0 kr
Blocket.se

Bisamhälle biodling

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
jag är intresserad av biodling så om du har en bigård eller bisamhälle med bikupor att sälja så är jag MYCKET intresserad av att köpa biredskap från Malmö-jönköping
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Flen

Bikupor m.m

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
11 st helgjutna LN sarg 11 st ½ LS helgjutna lådor Helt nya, omålade. Sågat virke till LN och ½ LS ramar medföljer. Finns även andra begagnade biredskap om så önskas köpa. Bigården är inpekterad mot yngelröta.
3 000 kr
Blocket.se

Präglingsvals / Glattvals för bivaxhantering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Präglingsmaskin för valsning av bivaxceller alt. drönarceller: En präglingsmaskin avsedd för valsning av vax till mellanvägar med mycket exakt mönster. Valsarna är tillverkade av kvalitetsstål, beklädd med tenn. De är sammankopplade med kugghjul som genom en utväxling gör att vevarbetet blir 4ggr lättare.Maskinens gediget gjutna ram är anpassad för att sättas fast i ett bordsunderlag. Tillverkaren är väl etablerad både hemma i Sverige som i Europa, känd för produktion av kvalitéts maskiner. Vid beställningen ange cell storlek enligt den tekniska specifikationen. Teknisk specifikation: - ingraverade valsar - cellstorlek 4.7, 4.9* eller 5.43**, alt. 7***mm - handdriven alt. motordriven - utväxling som avlastar med 4ggr - valslängd 320 mm - valsdiameter 62 mm   * 4.9 - för pågående forskning anses underlätta för bilarver att utväcklas snabbare än varroa kvalster **5.43 - avsedd för en normal europeisk bi (mest populär och universiell) ***7 - för drönarceller ____________________________________________________________________________ Glattvals: Används för att plana vaxet före prägling. Planvalsar är tillverkade av kvalitetsstål, beklädd med tenn. Sammankopplade med en kugghjul som genom en utväxling, gör att vevarbete blir 4ggr lättare.Maskinens gediget gjutna ram är anpassad för att sättas fast i ett bordsunderlag. Teknisk specifikation: - släta valsar - handdriven alt.motordriven - utväxling som avlastar med 4ggr - valslängd 320 mm - valsdiameter 58 mm Valsarna hör till de absolut bästa på den nordiska marknaden, och även priser till de lägsta. (bikupor, bikupa, bivax, bi, honung, biredskap, bigård, bin, bivaxhantering, biram, biodling)
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj