Quantcast
Till salu inom: ”

bikupor biredskap säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Modell Svea 2st dubbelkupor 500kr 2st enkelkupor 300kr Skattlådor med ramar: ca 10st modell Svea ca 15st modell Lågnormal Matarlådor ca 10st Diverse andra biredskap finns.
Bikupor, honungsslunga, skyddskläder + en hel del annat!! Perkekt för den som precis ska börja med biodling.
jag är intresserad av biodling så om du har en bigård eller bisamhälle med bikupor att sälja så är jag MYCKET intresserad av att köpa biredskap från Malmö-jönköping
11 st helgjutna LN sarg 11 st ½ LS helgjutna lådor Helt nya, omålade. Sågat virke till LN och ½ LS ramar medföljer. Finns även andra begagnade biredskap om så önskas köpa. Bigården är inpekterad mot yngelröta.
Präglingsmaskin för valsning av bivaxceller alt. drönarceller: En präglingsmaskin avsedd för valsning av vax till mellanvägar med mycket exakt mönster. Valsarna är tillverkade av kvalitetsstål, beklädd med tenn. De är sammankopplade med kugghjul som genom en utväxling gör att vevarbetet blir 4ggr lättare.Maskinens gediget gjutna ram är anpassad för att sättas fast i ett bordsunderlag. Tillverkaren är väl etablerad både hemma i Sverige som i Europa, känd för produktion av kvalitéts maskiner. Vid beställningen ange cell storlek enligt den tekniska specifikationen. Teknisk specifikation: - ingraverade valsar - cellstorlek 4.7, 4.9* eller 5.43**, alt. 7***mm - handdriven alt. motordriven - utväxling som avlastar med 4ggr - valslängd 320 mm - valsdiameter 62 mm   * 4.9 - för pågående forskning anses underlätta för bilarver att utväcklas snabbare än varroa kvalster **5.43 - avsedd för en normal europeisk bi (mest populär och universiell) ***7 - för drönarceller ____________________________________________________________________________ Glattvals: Används för att plana vaxet före prägling. Planvalsar är tillverkade av kvalitetsstål, beklädd med tenn. Sammankopplade med en kugghjul som genom en utväxling, gör att vevarbete blir 4ggr lättare.Maskinens gediget gjutna ram är anpassad för att sättas fast i ett bordsunderlag. Teknisk specifikation: - släta valsar - handdriven alt.motordriven - utväxling som avlastar med 4ggr - valslängd 320 mm - valsdiameter 58 mm Valsarna hör till de absolut bästa på den nordiska marknaden, och även priser till de lägsta. (bikupor, bikupa, bivax, bi, honung, biredskap, bigård, bin, bivaxhantering, biram, biodling)