Quantcast
Till salu inom: ”

bilar borgward till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ovanlig lyx Borgward endast tillverkad i ca 2700 ex, -modellen lär ha varit anledningen till att Borgward gick i konkurs och försvann som bilmärke. Denna är svensksåld och har stått avställd sedan 1975. 6-cylindrig motor som är fantastiskt lättstartad. Luftfjädring, -som dock inte fungerar längre. Dåligt krom. Rost finns lite i skärmar, men i övrigt är bilen ganska frisk i plåten. Klädseln har haft överdrag, så även den har klarat sig skapligt.
Borgward P100 Grosse Mätarställning: 0 mil Färg: Grön Karosseri: Sedan Info: Automatisk växellåda, STOR SAMLARBILSAUKTION, DETTA ÄR ETT AV OBJEKTEN! Budgivningen har startat, gå in på www.ps.nu/objektsnr. 156211. Det slutgiltiga priset avgörs vid auktionens nedräkning och säljes till högstbjudande via onlineauktion. OBJEKTET ÄR PLACERAT I LINKÖPING! Av handlare angivet registreringsnummer: CGG762
Bilen är mycket fin och i mycket bra skick,original. Absolut ingen rost.Helt ny inredning, Nya golvm...
Goliath 700 E 1953 Mycket sällsynt bil. Se gärna reportage på liknande bil i Classic Motor 2/11 Inte renoverad Svart med vitt tak 2-cylindrig 2-taktare med insprutning 29 HK Chassi.Number: 270116813 4-växlad Motorn startar och går Rost under dörrarna Överdragklädseln har suttit på sedan den var ny.