Quantcast
Till salu inom: ”

borgward isabella säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillfälle att köpa en Isabella från 1959 i fungerande bruksskick. Besiktad till nästa höst. Kör som den är eller renovera i vinter. Rostfri under men lite angripen i höger framskärm samt i vecken framför bakhjulen. Ganska trött i lacken som synes på bilden. Inredning omgjord av förra ägaren för ca sju år sedan. Hel och fin men lite solblekt högst upp på ryggstöden. Motorn går bra och startar lätt. Mejla för fler bilder.
Har en massa delar till Borgward Isabella tror att det kommer från en 59:a Rostfri vänster framskärm komplett med lykta, list och emblem 1500kr Dörrar 500kr Motor, växellåda, mellanaxel Fram och bakvagn kylare, värmepaket, fläkt Nos rutram höger fram i original Borgward förpackning 600kr Instrumentbräda, ratt, rattstång Rostfritt bagagerums golv Rostfria hörn runt hjulhusen Sidorutor bak Handtag bagagelucka mm Köp valfri del eller lägg ett bud på allt.
Spännande renoveringsprojekt, få exemplar kvar i Sverige Bilen står i en lada på landet sedan många år. Köptes som ny i Sverige av min pappa. Svart lack med röd inredning. Motorn konserverades vid avställning och den har stått uppallad. Avregistrerades pga glapp i styrning och mindre rostskada på ett stag i bakfjädring. Annars var det mest ok vid avregistrering. Allt är i originalskick inklusive verktyg, instruktionsbok och bilen har funnits i samma familj hela tiden.
Borgward Isabella TS-60, tillverkad september 1959. Bilen är delvis isärplockad och blästrad, vid rostangrepp, lite rost emot vad det brukar vara på dessa bilar. Ett hål i golv/torpedvägg passagerarsidan fram är det allvarligaste. Fram och bakskärmar går använda med lite svetskunskap. Ring eller maila för mer information Pris : 15000SEK, 1700EUR
Har en Borgward Isabella i behov av renovering. Bilen är i stort sett komplett. Det sitter O-plåtar på bilen så den är inte registrerad i bilregistret. Kom med ett bra bud. Ring för info, Mark