Quantcast
Till salu inom: ”

billiga duschkabiner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampfot

Göteborg

Tidigare annonser till salu

I det mest eftertraktade området vid Blåvand med utsikt mot Blåvand fyr och bara 450 m från Vesterhavet och naturskyddade klitområden ligger detta semesterhus. Huset är byggt i tradionell vesterhavsstil med stråtak och spröjsade fönster. Huset är inrett på ett exklusivt sätt. Det finns en swimmingpool, en stor 5-personers bubbelpool och två badrum med golvvärme. Det ena badrummet är inrett med duschkabin och bastu. Köket är funktionellt inrett och ytterst välutrustat med bl a frys, varmluftsugn, mikrougn och diskmaskin. Huset ligger nära Blåvand med en stämningsfull miljö och ett stort utbud av affärer, restauranger och aktiviteter.
Endast 50 m från stranden ligger detta trevliga semesterhus av mycket hög standard. Huset har två fina terrasser mot söder och öst. Från den ena har man dessutom en fantastisk utsikt över havet. Allrummet är smakfullt inrett med bl a ljusa möbler samt braskamin. Det praktiskt inredda köket, som ligger ihop med matrummet, har alla moderna faciliteter. Bubbelpoolen för två pers. finns i badrummet, där det också finns en duschkabin, tvättmaskin samt torktumlare. Det finns en gästtoalett med toalett och handfat. Det är trägolv i alla allrum och sovrum.
Hej! Då jag har köpt en duschkabin väljer jag att sälja mitt badkar av märket ifö. Ett elegant badkar med 4 skulpterade ben. Måtten är: Längd:160cm Djup:70cm Höjd:55cm Bara att hämta när som helst hemma hos mig i Trollhättan. Ring eller maila för mer information. Pris:500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ca. 2år gammal. Säljs billigt p.g.a. ombyggnad. Mått: 90 x 90 x215 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ifö Duschkabin med kar. Som NY! Topp- och bottenprofilen ger en stabil dusch, liksom kabinkaret i emaljerad stålplåt med justerbara fötter. Duschkabinen har vita bakstycken som effektivt döljer t. ex. väggen och rörinstallationer. Duschblandraren och avställningshylla är praktiskt placerade. Hårsil och avställningshylla ingår, (termostatblandare ingår ej). Skjutdörrarna har vippfunktion för enkel rengöring, samt är säkra och stabila med en limmad och en fast del i diskret mönstrad styrén. Duschkabinen har måtten 90x90x200 cm. Nypris ca. 9000 kr.