Quantcast
Till salu inom: ”

billiga duschkabiner säljes

Tidigare annonser till salu

I det mest eftertraktade området vid Blåvand med utsikt mot Blåvand fyr och bara 450 m från Vesterhavet och naturskyddade klitområden ligger detta semesterhus. Huset är byggt i tradionell vesterhavsstil med stråtak och spröjsade fönster. Huset är inrett på ett exklusivt sätt. Det finns en swimmingpool, en stor 5-personers bubbelpool och två badrum med golvvärme. Det ena badrummet är inrett med duschkabin och bastu. Köket är funktionellt inrett och ytterst välutrustat med bl a frys, varmluftsugn, mikrougn och diskmaskin. Huset ligger nära Blåvand med en stämningsfull miljö och ett stort utbud av affärer, restauranger och aktiviteter.
Endast 50 m från stranden ligger detta trevliga semesterhus av mycket hög standard. Huset har två fina terrasser mot söder och öst. Från den ena har man dessutom en fantastisk utsikt över havet. Allrummet är smakfullt inrett med bl a ljusa möbler samt braskamin. Det praktiskt inredda köket, som ligger ihop med matrummet, har alla moderna faciliteter. Bubbelpoolen för två pers. finns i badrummet, där det också finns en duschkabin, tvättmaskin samt torktumlare. Det finns en gästtoalett med toalett och handfat. Det är trägolv i alla allrum och sovrum.
Ett fint hus som är 5 år gammalt, med utsikt i en lugn och trivsam by , med odlingsbar trädgård (på husets baksida). Nära till den tredje Ungerska storstaden Miskolc och till välkända ungerska bergsområde,ungefär 50km till termal badet. Veranda och balkong, garage, källare, ett stort vardagsrum och i översta våningen 1 rum och 2 halvrum, amerikansk kök, badrum med duschkabin och hörnbadkar finns det på övervåningen. Grinden, gången, trappan till ingången och övervåningen behöver färdigställas/är inte fullständig klar, men det behövs bara SMÅ ingrepp!
Hej! Då jag har köpt en duschkabin väljer jag att sälja mitt badkar av märket ifö. Ett elegant badkar med 4 skulpterade ben. Måtten är: Längd:160cm Djup:70cm Höjd:55cm Bara att hämta när som helst hemma hos mig i Trollhättan. Ring eller maila för mer information. Pris:500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ca. 2år gammal. Säljs billigt p.g.a. ombyggnad. Mått: 90 x 90 x215 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.