Quantcast
Till salu inom: ”

billiga duschkabiner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

I det mest eftertraktade området vid Blåvand med utsikt mot Blåvand fyr och bara 450 m från Vesterhavet och naturskyddade klitområden ligger detta semesterhus. Huset är byggt i tradionell vesterhavsstil med stråtak och spröjsade fönster. Huset är inrett på ett exklusivt sätt. Det finns en swimmingpool, en stor 5-personers bubbelpool och två badrum med golvvärme. Det ena badrummet är inrett med duschkabin och bastu. Köket är funktionellt inrett och ytterst välutrustat med bl a frys, varmluftsugn, mikrougn och diskmaskin. Huset ligger nära Blåvand med en stämningsfull miljö och ett stort utbud av affärer, restauranger och aktiviteter.
Ett fint hus som är 5 år gammalt, med utsikt i en lugn och trivsam by , med odlingsbar trädgård (på husets baksida). Nära till den tredje Ungerska storstaden Miskolc och till välkända ungerska bergsområde,ungefär 50km till termal badet. Veranda och balkong, garage, källare, ett stort vardagsrum och i översta våningen 1 rum och 2 halvrum, amerikansk kök, badrum med duschkabin och hörnbadkar finns det på övervåningen. Grinden, gången, trappan till ingången och övervåningen behöver färdigställas/är inte fullständig klar, men det behövs bara SMÅ ingrepp!
Hej! Då jag har köpt en duschkabin väljer jag att sälja mitt badkar av märket ifö. Ett elegant badkar med 4 skulpterade ben. Måtten är: Längd:160cm Djup:70cm Höjd:55cm Bara att hämta när som helst hemma hos mig i Trollhättan. Ring eller maila för mer information. Pris:500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ca. 2år gammal. Säljs billigt p.g.a. ombyggnad. Mått: 90 x 90 x215 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ifö Duschkabin med kar. Som NY! Topp- och bottenprofilen ger en stabil dusch, liksom kabinkaret i emaljerad stålplåt med justerbara fötter. Duschkabinen har vita bakstycken som effektivt döljer t. ex. väggen och rörinstallationer. Duschblandraren och avställningshylla är praktiskt placerade. Hårsil och avställningshylla ingår, (termostatblandare ingår ej). Skjutdörrarna har vippfunktion för enkel rengöring, samt är säkra och stabila med en limmad och en fast del i diskret mönstrad styrén. Duschkabinen har måtten 90x90x200 cm. Nypris ca. 9000 kr.