Quantcast
Till salu inom: ”

billiga longboards säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Som rubriken lyder. Brädan är köpt på boardlife i mitten av juni och använd ca 10 gånger. Brädan är i nyskick. Här kan du läsa mer om brädan: http://www.boardlife.se/product/770/Koastal-longboards-T-Band jäkligt nöjd med den i övrigt och är väldigt skön att åka. Lätt använd och passar både nybörjare och mer erfarna. Säljer den för att köpa an annan variant. Köptes för 2300, 10 åk senare säljer jag den nu för 2000:- Något billigare vid snabb affär. Skickas mot förbetalning och självklart står köparen för frakten. Finns att hämta i stockholm alternativt i Katrineholm.
Säljer min landyachtz bräda p.g.a. tappat intresse. Det enda konstigheten är trä blocken på nosen på brädan som jag har fästat ditt för att skydda nosen. Brädan: Landyachtz Battle Axe Truckar: R-11 Hjul: Oranangatang Stimulus med Abec-7 kullager En riktigt shysst bräda till en fett bra pris helt enkelt! Hämtas i Stockolm. 500 sek för en sån här longboard är vääldigt billigt så det är definitivt prutat och klart. Ha det bra! :)
Säljer min fina Longboard då jag hellre vill ha en cruiserbräda. Det är en landyacht 9TWO5 bräda som är använd ca en sommar. perfekt nybörjarbräda, passar både för downhill, freeride, slide och cruise, formen har sk Drop thru, vilket gör att du kan sänka truckarna så brädan blir "lägre". Kort och gott, Perfekt allroundbräda såväl för nybörjar som vana åkare. 850:- prutat och klart. mkt billigt.
Hej! Säljer min 1 års gamla Loaded Longboard som är i bra skick och som funkar suveränt till våren! Lite info: Flex 1 Längd: 90cm Bredd: 22cm Hjulbas: 74cm Hjul: Orangatang Truckar: Paris/Randall 150mm (Silver) Kullager: Loaded Abec Shape: Camber, konkav. Konstruktion: Vertikalt laminerad bambu med två lager glasfiber. Den kostar 3049kr ny på Hollywood. Billigare vid snabbaffär! Byte! Kom med förslag!
Köp mina hjul som kostar ca 5-600 i butik för endast 200 kr paret!! inget behov av att ha flera nu därför säljs dom billigt, riktigt bra speciellt om man vill ha ett par extra man kan slita ut eller bara byta ut de gamla. Helt nya *De ljus blå är 75 mm 83 A Helt nya *De gröna är 70 mm 83 A mejla och skriva vilka du vill ha , köparen betalar frakt. har även ett par vita 70 mm från slipstream som är använda man kan köpa för 70 kr