Allt till salu inom "billiga matgrupper"

Sortering:
Kungsholmen
Igår

elegant champagnekylare

500 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Volkswagen Shuttle T30 2.5...

39 000 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Peugeot 206 SW 1.6 XS Nybes...

13 900 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Fogelsta trailer 80 km/h

9 500 kr
Blocket.se
Svedala
Igår

hörnsoffa

2 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Matta Mio Pyramid

1 800 kr
Blocket.se
23 dagar

matgrupp helt ny

4 500 kr
Blocket.se
1 månader

Matbord / matgrupp

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Utomlands

Uthyrning av semesterhus, Fjerritslev, Thorup, 10 bäddar, 156 m2

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 år
Trevligt semesterhus på en stor naturtomt i det gamla fiskeläget Thorup Strand. På tomten finns en stor gräsmatta för lek, spel och solbad. Inomhus finns ett trivsamt allrum i centrum med matgrupp vid det funktionella köket. Men det finns även ett litet allrum bredvid som lockar med komfort och aktiviteter. I det ljusa poolrummet kan man ha kul i vattnet eller koppla av med ett välgörande bubbelbad eller i bastun. Eller kanske bara sitt och titta på när barnen leker i vattnet. Här finns goda möjligheter för avkoppling efter en lång dag med utflykter i traktens vackra och oförstörda natur. Bland trevliga utflyktsmål kan nämnas fågelberget Bulbjerg och Fosdalen.
0 kr
Hyrahyra.se

2 Matgrupper, 2 Byråer, 1 TV-möbel:

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Säljer mina möbler för att jag ska köpa nya: Matgrupp 1: Mycket fint bord med tillhörande 4 stolar, ljusbetslat trä och svarta ben. Möjlig förlängning. 500:- Matgrupp 2: Äldre, helt välbehållet bord med 6 stolar och möjlighet till förlängning. Mycket fint! 500:- Byrå 1 & 2: 2 hophörande byråer. Äldre stil, ommålade till vitt och svarta detaljer. Säljes tillsammans. MYCKET fina! 800:- tillsammans TV-möbeln: Säljes billigt pga. ett defekt hyllstöd, längs ner i mitten. Fungerar 100% ändå och inga skador syns! 200:-
200 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Upplands-Väsby

CocaCola-bord, 60-tal

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Matgrupp från 60-talet. Bord och stolar omklädda för ca 4 år sedan. Stolarna har fått röd och vit skinklädsel, och bordet har fått en ny fräsch skiva. Väldigt sparsamt använt i några månader, och har sedan bara stått i förråd p.g.a flytt. Hade gärna haft det kvar då det är väldigt snyggt, men har ej plats för det längre. Säljer därför denna sällsynta matgrupp ganska billigt. Nås på telefon, sms och mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Upplands-Väsby

CocaCola-bord, 60-tal

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Matgrupp i 60-talstil. Bord och stolar omklädda för ca 4 år sedan. Stolarna har fått röd och vit skinnklädsel, och bordet har fått en ny fräsch skiva. Väldigt sparsamt använt i några månader, och har sedan bara stått i förråd p.g.a flytt. Hade gärna haft det kvar då det är väldigt snyggt, men har ej plats för det längre. Säljer därför denna sällsynta matgrupp billigt. Nås på mail, sms och telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Tumba

Matgrupp (Klaffbord + 4 stolar)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Hej! Vi säljer vår matgrupp om 1 bord och 4 stolar i ek. Möblerna har visst bruksslitage, dock har alla möbler full stabilitet. Pga platsbrist säljes denna grupp billigt. PRIS FÖR MATGRUPP: 800 SKR. (Ordinarie pris: 399 kr/stol samt 599 kr för bordet = 2400 SKR) Vid intresse når ni oss enklast via mail under helgen. MVH Henrietta & Tobias
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj