Quantcast
Till salu inom: ”

billiga matgrupper säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Trevligt semesterhus på en stor naturtomt i det gamla fiskeläget Thorup Strand. På tomten finns en stor gräsmatta för lek, spel och solbad. Inomhus finns ett trivsamt allrum i centrum med matgrupp vid det funktionella köket. Men det finns även ett litet allrum bredvid som lockar med komfort och aktiviteter. I det ljusa poolrummet kan man ha kul i vattnet eller koppla av med ett välgörande bubbelbad eller i bastun. Eller kanske bara sitt och titta på när barnen leker i vattnet. Här finns goda möjligheter för avkoppling efter en lång dag med utflykter i traktens vackra och oförstörda natur. Bland trevliga utflyktsmål kan nämnas fågelberget Bulbjerg och Fosdalen.
Säljer mina möbler för att jag ska köpa nya: Matgrupp 1: Mycket fint bord med tillhörande 4 stolar, ljusbetslat trä och svarta ben. Möjlig förlängning. 500:- Matgrupp 2: Äldre, helt välbehållet bord med 6 stolar och möjlighet till förlängning. Mycket fint! 500:- Byrå 1 & 2: 2 hophörande byråer. Äldre stil, ommålade till vitt och svarta detaljer. Säljes tillsammans. MYCKET fina! 800:- tillsammans TV-möbeln: Säljes billigt pga. ett defekt hyllstöd, längs ner i mitten. Fungerar 100% ändå och inga skador syns! 200:-
Matgrupp från 60-talet. Bord och stolar omklädda för ca 4 år sedan. Stolarna har fått röd och vit skinklädsel, och bordet har fått en ny fräsch skiva. Väldigt sparsamt använt i några månader, och har sedan bara stått i förråd p.g.a flytt. Hade gärna haft det kvar då det är väldigt snyggt, men har ej plats för det längre. Säljer därför denna sällsynta matgrupp ganska billigt. Nås på telefon, sms och mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Matgrupp i 60-talstil. Bord och stolar omklädda för ca 4 år sedan. Stolarna har fått röd och vit skinnklädsel, och bordet har fått en ny fräsch skiva. Väldigt sparsamt använt i några månader, och har sedan bara stått i förråd p.g.a flytt. Hade gärna haft det kvar då det är väldigt snyggt, men har ej plats för det längre. Säljer därför denna sällsynta matgrupp billigt. Nås på mail, sms och telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Vi säljer vår matgrupp om 1 bord och 4 stolar i ek. Möblerna har visst bruksslitage, dock har alla möbler full stabilitet. Pga platsbrist säljes denna grupp billigt. PRIS FÖR MATGRUPP: 800 SKR. (Ordinarie pris: 399 kr/stol samt 599 kr för bordet = 2400 SKR) Vid intresse når ni oss enklast via mail under helgen. MVH Henrietta & Tobias