Allt till salu inom "billigaste iphone 4 till salu utan abonnemang"

Sortering:
cool för barn
Örnsköldsvik
Igår

cool för barn Visa liknande

450 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Lund

Nokia N8 - Ej använd - 2 200 kr - låst till 3

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer min ej använda Nokia N8 eftersom jag ska köpa en Iphone 4 i stället. Fick Nokian 2011-06-28. Medföljer: - kvitto - kabel till dator - laddare - hdmi-adapter - headset - du behöver ha ett abonnemang hos 3 På grund av det låga priset förväntas en snabb affär utan krångel. Mer info om telefonen: http://www.nokia.se/hitta-produkter/produkter/nokia-n8 Billigaste pris från prisjakt är 3236 kr http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=612751
2 200 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Jönköping

Oöppnad ny iphone 4 16 gb

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Då jag förlängt mitt abonnemang får jag nu en ny telefon, som jag inte behöver då jag redan har en, så jag säljer den: Iphone 4 16 gb Svart Låst till 3 ! Helt ny och oöppnad med original tillbehör! nypris: 5700:- Billigare vid snabb affär. Maila om du är intresserad eller har frågor. Skickas endast som rek.brev, frakt: 100:- som köparen står för. Vänligen A
3 900 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Mark

Iphone 4 svart 16GB mkt billigt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har en kanonfin Apple IPHONE4 som skall bort. Fick en annan med abonnemanget nu. Den är köpt med telenor på Davids Radio i Skene. Låst till telenor i ca 3veckor till, sen kan den låsas upp. Alla saker som följer med vid nyköp är kvar. inkl Kvitto & Garantier. 2 stk skydd följer med. Baksidan är bytt till en sida i Aluminium. org följer med. BILLIGAST I SVERIGE. Avdragbar moms Kan skickas. +150.- 3000.- + moms 3750.- inkl moms även byten kan tas emot. kom med förslag.
3 750 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Kista

Iphone 4 16 gig med kvitto och garanti

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
säljer en Iphone 4 med 16 gigabyte minne till ett billigt pris. den har alla tillbehör och kartongen och allting kvar. den är ungefär 6 månader gammal och köpt på elgiganten och jag har kvitto och garanti kvar. i dagsläget har jag tele2 qomviq kompis surf abonnemang och den är låst till tele2 qomviq men nu har ju dom flesta qomviq abonnemang så det är inga problem att ta över denna telefon och skaffa sig ett microkort med abonnemang eller kontant microkort. tillkommer ett genomskinligt skal och telefonen har skydd på framsidan. inget fel, inga repor eller skador. fin och fräsch. intresserad?? ring då.
4 000 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Älvdalen

Iphone 4 Vit oanvänd + kvitto/garanti

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en helt ny och ouppackad Vit Iphone 4 32GB då jag nyligen fått en mobil från jobbet och ej är i behov av denna. Telefonen är köpt i samband med en avbetalning och har ej möjlighet att få pengarna tillbaka så därför säljs den nu till ett extremt billigt pris. Inte operatörslåst och ej köpt med abonnemang. Inköpt för endast 4 dagar sedan och varken uppackad eller för den delen använd. Kvitto samt garanti (1år) medföljer vid köp, självklart ingår alla originaltillbehör då förpackningen aldrig öppnats. Allt är original.
3 300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj