Quantcast
Till salu inom: ”

iphone 4 olåst blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En billig oanvända iphone 4, 32gb, olåst Med alla tillbehör, fabriksoplåst och kvitto. Det är fabriksoplåst och det betyder att man inte ska tänka på jailreabreak / låsa på något sätt längre. Du kan använda alla teleoperatörer / företag Jag är i Stockholm från från tisdag kl. 10 til onsdag kl. 8.45. Jag bor vid T-Centralen. Du kan prova med din SIM-kortet innan du köper den, men kom ihåg din mikro sim. För snabb affär, kan vi tala om priset. Löjligt bud ignoreras. Den kan hämtas på T-Centralen
Jag har två st. iPhone 4 till försäljning. En 16 GB och en 32 GB version. 16 Gb är inköpt den 21 dec. förra året och 32 Gb är inköpt 16 jan i år, båda är inköpta i Kanada. Båda telefonerna är oöppnade olåsta. Funkar med alla operatörer i Sverige, abonnemang och kontantkort. Världsgaranti i 1 år gäller för båda. Adapter för elkontakt medföljer. Kvitto finns. Telefon kan hämtas i Sollentuna alt. så skickas den mot postförskott (frakt + p.f avgift tillkommer) Priset för 16 GB är 6000kr och för 32 GB 7000kr.
Då jag har problem att hitta någon som säljer Iphone i sydöstra Skåne så testar jag att lägga ut en annons. Kanske går du i tankar på att byta upp dig till en Iphone 4 men har inte kommit så långt att du lagt upp en annons på din 3GS ännu. Jag köper din olåsta Iphone 3GS för 3000:- Är inte intresserad av någon annan modell eller någon annan telefon. Telefonen ska vara välskött och inte ha några repor på displayen för att jag ska betala 3000 kronor. Hör av dig och berätta vad du har så kommer jag och hämtar den i sydöstra Skåne. Vill inte ha den skickad.
Dags att sälja Iphonen med diverse tillbehör! 16 gb versionen (Svart) Skärmskydd har setat på sedan dag ett både på framsidan, baksidan samt på sidorna av telefonen. Följer även med ett extra skärmskydd som är ouppackat. Så telefonen är alltså som NY! Den är inköpt i december och både kartong med oanvänt headset och kvitto följer med. Den går som sagt att använda med ALLA operaörer! Ingen låsning till någon operatör! Förjer även med en billaddare samt ett hårt skal om man vill skydda telefonen ännu mer. Först till kvarn som gäller! Tveka inte att fråga om ni undrar något. Pris: 5000 kr!
Hej! Säljer nu en helt NY iPhone 4 16GB Svart olåst. Denna funkar alltså med alla operatörer. iPhonen är helt ny, och aldrig använd. Svensksåld! Säljes för 4500. PRUTAT OCH KLART. Kan hämtas eller skickas. Ska den skickas så sätts pengar in på mitt Swedbank konto. Frakten står köparen för. Ska den hämtas så betalas på plats. - EV BYTE - Kan endast tänka mig ett byte mot en Blackberry 9780. INGET ANNAT. Och då gärna pengar mellan också. Frågor eller bilder? Hör av er!