Quantcast
Till salu inom: ”

trasig iphone 4 säljes

Iphone 7

Alingsås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

iPhone XR

Karlstad
iPhone xs

Falun

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Har precis lämnat den "mörka" sidan och köpt mig en android lur, vilket innebär att jag måste sälja min Iphone 4 32gb. Telefonen är självfallet original (Apple), i kanonskick och inte använd mer än 4månader, dock är den låst till 3. Det som ingår är originalförpackning, laddare, telefon och bumper (skydd runt metallramen). Hörlurarna är tyvärr trasiga då de inte klarade av det tryck jag ville testa i dem, men det är ändå en 3,5mm kontakt så det är bara plugga in dina egna lurar och lyssna på. Telefonen kostar runt 7000:- ny, så inget prut, bytande eller liknande! Maila enbart om du är seriös! Ha det gott!
Telefonen blev skickad på service för byte av skärm men när den kom tillbaka så var den trasig. Nu skickades det en helt ny telefon från service som är oöppnad och orörd. Säljes i Umeå, kan även skickas mot förskottsbetalning. Skickas med: (ej öppnade förpackningar) http://www.iphonedelar.se/skinn/131-iphone-4-skin-fodral-svart.html och http://www.iphonedelar.se/iphone-4/58-skarmskydd-iphone-4-normal.html Nås på telefonen säkrast efter 18.00 på vardagar, dygnet runt på helger. Det går även bra att maila.
Hej! Har du en iPhone 4 och vill ha pengar i handen mot den precis när det passar dig? Då har du hittat rätt! Jag köper trasiga och hela, nya och begagnade, låsta och olåsta. Kan även köpa flera om du skulle ha det. Ring mig så värderar jag telefonen och köper den direkt! Så vill du ha pengar i handen redan idag och en snabb och seriös affär hör Du av dig till mig! Tack på förhand
Säljer nu min Iphone 4 16 gb. Telefonen fungerar felfritt, men har tyvärr en spräckt framskärm. I övrigt alltså fullt fungerande. Med telefonen följer laddare+usb-sladd, låda, kvitton, gummifodral. Ser helst att affären sker på Chalmers, skulle också kunna ta mig till stan om det behövs. Priset är prutat och klart så ingen idé att försöka pruta ner det mer. SMS eller maila mig, kommer inte svara om du ringer då jag antagligen sitter i skolan.
Original Touch Screen. Passar enbart till iPhone4. Ersätter din trasiga, krossade eller repiga touchscreen. Denna vara kräver tekniskt kunnande vid montering. Vi erbjuder ny touchscreen inkl montering för endast 1495:- -------------------------------------------- Beställ direkt från vår webbutik. Vi erbjuder smidiga och trygga betalsätt. Frakt: 29 kr Leveranstid: 1-3 dagar För att komma till vår hemsida använd länken längst ner i denna annons. Vår butik hittar du på Drottninggatan 16B, Motala Öppettider Onsdag-Fredag 11-18 Lördag: 10-13 Söndag, Måndag, Tisdag: Stängt