Quantcast
Till salu inom: ”

bilstereo kassett säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, rensar lite i garaget och har dessa delar över; BMW Business CD stereo till E46, bra skick! 700kr BMW kassett stereo med cdväxlare till E36, bra skick! 300kr Nissan 200sx S13 Original urtrampningslager, nytt! 300kr Bilder finns på allt om så önskas, kan skickas men då betalar köparen frakt. Ring mellan 16:30 och 22:00 men mail föredras. Finns i Kungshamn och talar ENDAST SVENSKA. Ev. Bytes mot nått roligt till E46 Touring eller billjud.
Bilstereo DAEWOO AKF-8065 RC, RDS med kassett bandare, löstagbar frontpanel, lågnivå-utgång, isokontakt, cdväxlarstyrning, 4* 35 watt nyskick i originallåda. OBS aldrig monterad eller använd Ny pris 1900 kr. Pris 500 kr Ring dagtid 0734478174. OBS svarar ej på emajl eller sms ring om du vill köpa och har 500 kr.Ev kan montering följa med i fordon med befintlig kablage OBS Finns i Borås skickas eller priset prutas ej Ring dagtid OBS svarar ej på emajl eller sms utan ring om du vill köpa och har 500 kr. No scamartist whit bad checks,niggerian letters. No cash=No call/emajl Dont sell for export
Säljer 1 st Pioneer KEH-P4930R, ny i kartong som jag haft liggande i många år med tanken att koppla in någon gång i nåot fordon för att kunna lyssna på farsans 500+ kassettband... men inser att det aldrig kommer att bli av.. Kostar runt 200 Euro på nätet i dagsläget - 4*40 W - Löstagbar front - Möjlighet att koppla till CD-växlare - RDS - mm.. En riktigt bra stereo Säljes för 800:-
Hej! Säljer vår Volvo 740 GL årsmodell 91, då vi har bytt till en mindre bil. Bilen startar alltid på första försöket. Har stått i garage om kvällarna. Inga bucklor finns på bilen, men dock har lite rost dykt upp. Insidan är i bra skikt. Den gamla bilstereon med kassett och radion är utbytt mot en bilstereo med radio, CD och USB funktioner. Den bakre vänstra högtalaren har tyvärr tystnat. C-lås ABS bromsar Servo 1 ägare och bilen har gått 198327km i skrivande stund.
Saab original cd-växlare säljes då jag inte är i behöv av den längre. Den har en kassett för upp till 6 skivor och kopplas direkt till din Saab stereo. Fästen sitter monterade på varje sida. Obs: Kablar behövs för installation. Du behöver även ha en saab stereo med cd för att växlaren skall fungera. Hämtas i Solna. Pris kan diskuteras! Skicka ett sms så ringer jag upp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.