Quantcast
Till salu inom: ”

pioneer plasma tv stativ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ino Audio piPs

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En av de bästa plasma-tv man kan köpa. Modell PDP-436PE skärm, PDP-R06XE mediabox, Fullt fungerande, med mediareciver box, högtalare och stativ i original. En HD tv med två HDMI ingångar, tre scart, PC ingång VGA, digital optisk utgång samt en massa andra in- o ut-gångar. En ägare. Nypris ca 30 000. Nu 1500 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min pärla till tv. En av de bästa plasmaskärmarna som gjorts. 43" plasma från pioneer. Den har en extern Box där alla sladdar kopplas in i så endast en kabel går upp till tv'n. För alla egenskaper på tv'n gå in på prisjakt och sök på pdp-436fde. Väggfäste följer med dock ej stativ. OBS! Där finns inga högtalare inbyggda i tv'n. Det är meningen man ska koppla den till ett högtalarsystem. Billigare vid snabb affär Nås endast på telefon. 0707669196
Säljer min högklassiga plasma-tv som fungerar felfritt, Pioneer pdp-436 som är HD-ready. Modellen har inbyggd mottagare för den marksända digitaltvn. Denna modell har en separat mediabox där man kopplar in tex X-box eller kabel-tvbox. Det innebär att det endast är några få kablar som behöver dras till tvn. I mediaboxen finns två hdmi-ingångar, en vga-ingång och ett gäng andra ingångar. Priset inkluderar stativ. Notera att det på denna tv inte finns några högtalare, man måste koppla in separat system för ljud.
Är ute efter en 50 tum Pioneer plasma, 500a eller 5090h, till gillestugebion. Tv'n ska fungera 100%, inte ha några skador eller inbränningar. Om du har kört timerreset på TV'n är den inte intressant heller. Helst med stativ/fot men detta är inte ett krav. Så klart mest intressanta är svar från Stockholm, men jag kan åka en bit och hämta tv'n om den känns intressant. Kan köpa TV'n men även hitta på något byte. Har en Macbook Pro från 2012 som jag kan tänka mig byta mot TV'n.…   Läs hela
Har en Pioneer PDP-427XD plasma i nyskick till salu. Fantastisk bild och kanonljud ur dom integrerade högtalarna. Många anslutningsmöjligheter, bl a 2st HDMI och en sub-utgång. Orginal stativ ingår samt även alla instruktionsböcker och orginal fjärr. Allt funkar perfekt!! Kostade närmre 30000kr inkl stativet när jag köpte den ny för 3,5 år sedan... Säljes pga (dyr...) uppdatering.