Quantcast
Till salu inom: ”

pioneer plasma tv stativ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pioneer S1-EX

Stockholm
Pioneer S2-EX

Stockholm
Pioneer Pd s707

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En av de bästa plasma-tv man kan köpa. Modell PDP-436PE skärm, PDP-R06XE mediabox, Fullt fungerande, med mediareciver box, högtalare och stativ i original. En HD tv med två HDMI ingångar, tre scart, PC ingång VGA, digital optisk utgång samt en massa andra in- o ut-gångar. En ägare. Nypris ca 30 000. Nu 1500 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min pärla till tv. En av de bästa plasmaskärmarna som gjorts. 43" plasma från pioneer. Den har en extern Box där alla sladdar kopplas in i så endast en kabel går upp till tv'n. För alla egenskaper på tv'n gå in på prisjakt och sök på pdp-436fde. Väggfäste följer med dock ej stativ. OBS! Där finns inga högtalare inbyggda i tv'n. Det är meningen man ska koppla den till ett högtalarsystem. Billigare vid snabb affär Nås endast på telefon. 0707669196
Säljer min högklassiga plasma-tv som fungerar felfritt, Pioneer pdp-436 som är HD-ready. Modellen har inbyggd mottagare för den marksända digitaltvn. Denna modell har en separat mediabox där man kopplar in tex X-box eller kabel-tvbox. Det innebär att det endast är några få kablar som behöver dras till tvn. I mediaboxen finns två hdmi-ingångar, en vga-ingång och ett gäng andra ingångar. Priset inkluderar stativ. Notera att det på denna tv inte finns några högtalare, man måste koppla in separat system för ljud.
Har en Pioneer PDP-427XD plasma i nyskick till salu. Fantastisk bild och kanonljud ur dom integrerade högtalarna. Många anslutningsmöjligheter, bl a 2st HDMI och en sub-utgång. Orginal stativ ingår samt även alla instruktionsböcker och orginal fjärr. Allt funkar perfekt!! Kostade närmre 30000kr inkl stativet när jag köpte den ny för 3,5 år sedan... Säljes pga (dyr...) uppdatering.