Quantcast
Till salu inom: ”

biofåtölj och biosoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Biofåtöljer/biosoffa Mycket välvårdade biofåtöljer i skinn säljes. Modellen heter Cinema från Möbelteam och är i svart skinn med tre platser och svängda tårtbitar emellan med drickahållare. Fotpallar och nackstöd är inbyggda.  Storlek: 260*105 cm  Pris: 5400 SEK Finns i Trollhättan.  Se http://www.hembiobutiken.se/mobelteam.asp för mer info.
Säljer en biosoffa i bra skick. I mitten kan du fälla ner så du får ett bord. Och sen är det 2 biofåtöljer som du kan fälla ut helt så du ligger raklång i princip. Eller så fäller du tillbaks bordet och fäller in fåtöljerna så har du en vanlig 3-sits soffa. Som du ser på bilderna.
Biosoffa säljes. Fyra fällbara fåtöljer med fotstöd samt tre bord med förvaringsutrymme och flaskhållare. Sparsamt använd. I nyskick. Ska flytta och får inte plats.
2st Biofåtöljer i Läder/konstläder. På bilden syns längst fram 3:an, men den är redan såld. 2:an är modulbyggd. 2st sittplatser och 1st armstöd. Går att skippa armstödet om så önskas, då blir det en liten Biosoffa istället. Recliner modell, dvs du kan ligga riktigt skönt. Då jag redan har sålt 3:an och det var den jag använde mest är dessa knappt använda.
Soffan är ca 1 år gammal. Äkta skinn på alla slitytor. Inbyggt bord i soffan. Mittensätet går ej att fälla ut benen på. Rök och djur fritt hem.