Quantcast
Till salu inom: ”

jysk biosoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska vi sälja våra 2 biosoffor. Köpta från Jysk 2012-09. Lite använda. Speciellt den ena soffan. Två sittplatser på varje soffa med fotstöd, 2st mugg hållare och förvaring på båda. Lite använt men mycket sköna att sitta i. Dom går att plocka isär i 3 delar eller mer. Kontakt via e-mail eller mobil. Är ni intresserade får ni höra av er. Köparen hämtar sofforna. Pris: 7000 kr.
Har 2 st tvåsitsiga biosoffor att sälja. Köpta i December 2012 från Jysk. Lite använda. Säljer för att vi funderar på att köpa en stor divan istället. Det är med förvaring, 2 st mugg hållare, ut vikbart fotstöd och liggfunktion. Mycket sköna att sitta i. Tar rätt så stor plats. Mått på en soffa som den står: B:217cm, H: 106cm D: 79cm Pris: 6000 kr för båda. Prutat å klart. Ej lägre. Hör av er på mail eller på mobil. Svarar jag inte på mobilen är jag nog på jobbet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 st nya biosoffor säljes på grund av felköp. JYSK modell Dalby, svart. http://jysk.se/vardagsrum/soffor/soffor/soffa-dalby-laderlook-svart Ena soffan uppackad och monterad den andra i sin förpackning. Rök- och djurfritt hem. Finns i Höganäs. Säljes för 4200 kr/st eller båda för 8000 kr.
Säljer en som är Biosoffa köpt på jysk för nån månad sen. Säljes på grund av att vi ska flytta. Säljes för 3500kr, kan gå ner lite i pris vid snabb affär. Finns i kimstad
2 sitts biosoffa lite svängd o fällbar. Svart fuskskinn. Bredd 1.10 längd 2 m Köpt på Jysk augusti 2015. Nypris 6400kr Massagebänk beg. 600kr