Quantcast
Till salu inom: ”

biosoffa säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det så att min biosoffa tar mer plats i mitt lilla rum än jag har plats med, så jag har tänkt sälja den. Så om ni är intresserade av soffan så ge mig ett bud! Där är tyvärr ett litet hål på ena sitsen från en cigarettfimp, som antagligen kom till på loppisen jag köpte den på. Bästa bilden jag har på soffan (den till vänster): http://www.minhembio.com/VicXsaN/293332/ Kan även tänka mig byta den mot ett par fina golvhögtalare!
Biosoffa med utfällbara fotstöd som går att dra ut så ni kan komma ner i liggställning. 4 sittsig med 6 mugghållare och 2 förvarings lådor i mellandelarna. Lådorna är 17cm djupa och soffans mått är i sittande form: Längd: 360cm Bredd: 90cm Höjd: 102cm Soffan köptes 4/10-09 och kostar som ny 19.995:-. Säljer den nu för 7500:- och billigare vid snabb affär. Måste bli av med den för den är för stor för min nya lya.
4-sitsig recliner/biosoffa i svart skinn/läderlook + fotpall. Nyskick, köpt för ca. 7 månader sedan. De två yttersta delarna till höger och vänster har fällbar ryggdel och fotstöd medan delarna i mitten är fasta. Drickställ i armstöd/mellandelarna. Rymlig förvaring inuti fotpallen. Mått 380 cm från de yttersta sidorna (soffan är svängd) djup ca. 100 cm . Pris 10 000 eller högstbjudande Vänligen maila i första hand då jag kan vara svår att nå via telefon!
Galet skön biosoffa säljes. Recliner på de två yttre platserna. Soffan är i toppskick, inga revor eller märken i skinnet. Soffan är 380cm bred, men de två sidorna med recliner går att ta av om man vill. Bakom burkhållarna är två stora förvaringslådor. Medföljer också fotpall, som även den har förvaringsutrymme i sig. Nypris: 17.990 Prisidé: 9500, bvsa Soffan finns i Mariefred. Med vänlig hälsning, Erik
Bekväm tre-sits-soffa säljes pga. platsbrist. Pris: 199 kr eller högstbjudande. Soffan har ett par år på nacken men är i gott skick; inga fläckar eller märkbart slitna partier. Kuddarna är löstagbara. Soffan kan hämtas på Kaptensgatan i Majorna på tisdagen den 27 december mellan 11.00 och 17.00. Det finns en rymlig hiss i huset där soffan får plats så inget bärande i trappor krävs. Andra hämtningstider kan diskuteras om intresse finns. Ring eller maila om du är intresserad. Vänliga hälsningar, Maj