Quantcast
Till salu inom

"biorb akvarium sverige säljes"

Stockholm
Igår

Sveriges hundra konungar

200 kr
Citiboard
Sverige
Igår

Router+chromecast

1 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Makeup organizers

300 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Led lampor

400 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Studiolampor

1 000 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Blender

500 kr
Citiboard
Värmdö
Igår

Stort drakblodsträd med han...

500 kr
Citiboard
Gotlands län
Igår

IP TV BOX

750 kr
Citiboard
Skövde
Igår

Motorolja, hydraulolja och...

3 995 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Skåp och akvarium

300 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fiskar  ·  Kävlinge

Designakvarium Biorb "Life" 45 L

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Snyggt och unikt designakvarium importerat från England - finns ej i Sverige! Akvariet är i nyskick, men behöver rengöras rejält. På grund av tids/intressebrist har det blivit smutsigt. Alla tillbehör medföljer såsom pump, filter etc. Även någon enstaka växt och fisk medföljer. Även instruktionsbok och originalkartong. Akvariet har en unik belysning som följer dygnet med gryning, dagsljus, skymning och månljus. Det lyser svagt blått på natten vilket är mycket snyggt! Nypris med tillbehör: 4500 kr. Tillverkas av Reef-One och kallas Bi-Orb "life" - 45 liter. Höjd 58 cm, bredd 38 cm, djup 26 cm. www.reef-one.com
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Biorb akvarium

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej! Ska sälja mitt biorb akvarium då jag inte har plats för det. Har precis köpt en nu pump till den som låter mindre. Fiskar och växter följer med om man vill. Fiskar: Black goust Eldstjärt Mosaik gurami Stimfisk Två malar Snäck ätare Om man vill så finns det en byrå där akvariet står på. Som kan följa med i köpet.
2 500 kr
Blocket.se
Fiskar  ·  Östergötlands län

Biorb Life 45

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer ett Biorb Life 45, använt 2 månader. Nypris 2800, nu 1500:- Allt utom grus och filter. Våra fiskar fick flytta till ett större akvarium.
1 500 kr
Blocket.se

BiOrb Air - Kupformat mikroterrarium

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
biOrb AIR är ett helautomatiskt terrarium som skapar det perfekta mikroklimatet och de naturliga villkoren för en tropisk miljö. Den får många arter av växter, såsom orkidéer, att blomstra som naturen avsett. BiOrb Air har ett automatiskt dimmsystem som fuktar kupans växter när det behövs, och belysningen är programmerad genom en 24 timmars cykel. Så när kvällen kommer dimmar belysningen sakta ner över tid. Allt du behöver för att komma igång följer med, bl.a : * Kokosjord * Dimmaskin * Ljusarmatur (LED) * Planteringsskiva * M.m. Finns i grå och vit färg. http://www.cyberzoo.se/terrarie-reptil/terrarium/biorb-air/ Om företaget Välkommen till en av Sveriges största zoobutiker på internet! Cyberzoo erbjuder dig Sveriges bredaste sortiment av tillbehör till akvarium, terrarium, gnagare, hund, katt, fågel och även till din trädgårdsdamm. Tack vare lång erfarenhet av distanshandel kan vi erbjuda både de bästa produkterna och de mest prisvärda, samt en god kundservice. Vi står för hög kvalitet till ett bra pris!
4 495 kr
Blocket.se