Quantcast
Till salu inom: ”

biorb akvarium sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snyggt och unikt designakvarium importerat från England - finns ej i Sverige! Akvariet är i nyskick, men behöver rengöras rejält. På grund av tids/intressebrist har det blivit smutsigt. Alla tillbehör medföljer såsom pump, filter etc. Även någon enstaka växt och fisk medföljer. Även instruktionsbok och originalkartong. Akvariet har en unik belysning som följer dygnet med gryning, dagsljus, skymning och månljus. Det lyser svagt blått på natten vilket är mycket snyggt! Nypris med tillbehör: 4500 kr. Tillverkas av Reef-One och kallas Bi-Orb "life" - 45 liter. Höjd 58 cm, bredd 38 cm, djup 26 cm. www.reef-one.com
Hej! Ska sälja mitt biorb akvarium då jag inte har plats för det. Har precis köpt en nu pump till den som låter mindre. Fiskar och växter följer med om man vill. Fiskar: Black goust Eldstjärt Mosaik gurami Stimfisk Två malar Snäck ätare Om man vill så finns det en byrå där akvariet står på. Som kan följa med i köpet.
Säljer ett Biorb Life 45, använt 2 månader. Nypris 2800, nu 1500:- Allt utom grus och filter. Våra fiskar fick flytta till ett större akvarium.
biOrb AIR är ett helautomatiskt terrarium som skapar det perfekta mikroklimatet och de naturliga villkoren för en tropisk miljö. Den får många arter av växter, såsom orkidéer, att blomstra som naturen avsett. BiOrb Air har ett automatiskt dimmsystem som fuktar kupans växter när det behövs, och belysningen är programmerad genom en 24 timmars cykel. Så när kvällen kommer dimmar belysningen sakta ner över tid. Allt du behöver för att komma igång följer med, bl.a : * Kokosjord * Dimmaskin * Ljusarmatur (LED) * Planteringsskiva * M.m. Finns i grå och vit färg. http://www.cyberzoo.se/terrarie-reptil/terrarium/biorb-air/ Om företaget Välkommen till en av Sveriges största zoobutiker på internet! Cyberzoo erbjuder dig Sveriges bredaste sortiment av tillbehör till akvarium, terrarium, gnagare, hund, katt, fågel och även till din trädgårdsdamm. Tack vare lång erfarenhet av distanshandel kan vi erbjuda både de bästa produkterna och de mest prisvärda, samt en god kundservice. Vi står för hög kvalitet till ett bra pris!
Ingår i serien Biorb och är det senaste akvariet i serien. Finns inte så mycket information att få tag i om akvarierna eftersom dom är väldigt ovanliga i Sverige. Cyberzoo.se är iaf en återförsäljare så är man intresserad av ett Biorb/BiUbe rekommenderas att titta där! Akvarierna är väldigt lätta att sköta och är ett perfekt nybörjarakvarium eftersom minimal skötsel krävs för att hålla akvariet fräscht! Nypriset för BiUbe är näst intill chockerande , ett BiUbe ligger på 3200kr nytt, skall man sedan ha tillhörande runt akvariebord är det ytterligare 995kr. Jag betalade alltså ca 4200kr för detta för ca 1 år sedan. Mitt akvarium är väldigt fräscht och det finns inga direkt iögonfallande repor i plasten , iaf inte om man inte granskar med lupp. Jag var inte helt nöjd med belysningen i akvariet utan har uppgraderat belysningen med energisnål blå LED belysning. Tillsammans med originalbelysningen ger det ett väldigt vackert sken, speciellt då det är mörkt runtomkring . Biorbs original luftpump ingår samt en extra ny syresten. Luftpumpen är väldigt tystgående och knappt hörbar! OBS! Bilderna är lånade men mitt akvarium med bänk är exakt likadant! Biorbs original bottengrus/stenar följer inte med eftersom dessa inte är anpassade för växter. Halva nöjet med ett akvarium är växterna så jag hivade Biorbs originalstenar och ersatte bottensubstrat med Fluval Soil ( växterna har i princip svämmat över och jag har varit tvungen att skövla växter varje vecka för att hålla det under kontroll).