Quantcast
Till salu inom: ”

bjärton la rita säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

La Rita var Bjärtons tredje mest exklusiva modell, med solid gran i locket och solid valnöt i sidor och botten. Denna gitarr är tillverkad i Bjärnum 1973, och är verkligen svenskt hantverk när det är som bäst! Gitarren är i kanonfint skick, med nya strängar, bra stränghöjd och utan några skador. Den har endast ett fåtal knappt märkbara nagelmärken i locket och ett litet skrapmärke på baksidan. Ljudet är mycket bra och moget då träet har åldrats i 40år. Kom gärna förbi och provspela! Pris: 3000kr. Garanterat mer gitarr för pengarna än om du lägger samma summa på en ny gitarr i affär. Fler bilder finns för den intresserade, och priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en gammal Bjärton som legat ett tag nu. Nya strängar behövs. Stallet (tror jag det heter) saknas. "se bild 2." För övrigt är den helt komplett. Vid intresse kan jag fixa fler bilder eller leta upp serienumret. Ring eller sms:a helst, kollar sällan mailen.
************************************ Levin LG-17 akustisk gitarr. Nya strängar. Lättspelad med vacker klang. Pris: 2000 kronor ************************************ Nylonsträngad gitarr Bjärton La Rita. handgjord i Sverige. Gran i locket och valnöt i sidor och botten. Nyjusterad och nysträngad. Pris: 2500 kronor ************************************
Bjärton La Rita akustisk gitarr tillverkad för hand i Sverige på 70-talet. Något sliten, och med en stämskruv som saknas.
Nylonsträngad gitarr av märket Bjärton. Handgjord i Sverige på 70-talet En av Bjärtons bättre gitarrer. Rak och fin hals samt väldigt lättspeald.