Quantcast
Till salu inom: ”

gitarr bjärton isabella säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En vacker och välspelande nylonsträngad gitarr i mycket fint skick. Solitt granlock med kropp i mahogny. Original svartlackerad hals på dessa årsmodeller och med vackert ljudhålsornament. Fina intarsiainlägg runt ljudhålet. En liten spricka i locket som inte påverkar ljudet och knappt syns vid normal luftfuktighet. Ett tillfälle för dig som söker en bra nylonsträngad gitarr som även är vacker att se på. Tidstypiskt axelband medföjer. Ev. frakt betalas av köparen. Billigare vid snabb affär
Säljer en mycket vacker Bjärton Isabella. Gitarren är i princip i perfekt skick! Någon minimal repa finns förstås, men då får man verkligen titta noga. Tillverkad i Sverige med solida träslag av hög kvalitet. Gran i locket och vackert randig mahogny i sidor och botten. Ljudet är mycket bra då träet har hunnit åldras i många år. Hör av dig om du har några frågor, eller vill se fler bilder! Pris: 2000:- eller högstbjudande.
Fin gitarr av märket Bjärton, modell Isabella. För mer info ring 070 - 203 45 51.
En mycket fin gitarr BJÄRTON ISABELLA, verkligt fin med mycket lågt tillverkningsnummer (2712). Säljes till någon som verkligen förstår dess värde. Ser helst att gitarren hämtas. Mycket fint skick, rak och fin. Mejla eller sms för frågor.
Akustisk gitarr Bjärton Isabella i bra skick. Grepbrädan är inoljad, banden polerade och gitarren är nysträngad. Gitarren är lättspelad och låter vackert. Tillverkad i Sverige på 70-talet. Hårdfodral ingår i priset.