Quantcast
Till salu inom: ”

bjärton pris säljes

F

Tidigare annonser till salu

Tolvsträngad gitarr från slutet av sextiotalet eller början av sjuttiotalet. Den har serienummer 26290. De har ett fantastiskt fylligt ljud och otrolig klang. Utseendemässigt är den i bruksskick, den har ju några år på nacken, men är fri från sprickor i trät. Strängarna är fräscha, men då jag haft ett par "förståsigpåare" till kompisar som velat stämma den så har den tunnare B-strängen och den tunnare E-strängen (nedre) gått av och dessa behöver kompletteras. Eller så strängar man om den helt. 2500 kr eller bud.
Har du en gammal gitarr (1970-talet eller äldre) stående som du länge tänkt göra dig av med? Är den av märket Levin, Bjärton eller Hagström köper jag gärna den, eller kanske en äldre Yamaha. Tänkte lära mig spela gitarr, och då vill jag helst göra det på en äldre gitarr. Akustisk eller el(konsert)gitarr spelar ingen roll. Skicket på gitarren är inte avgörande (sprickor gör inget), däremot priset. Min budget är begränsad. Hör gärna av dig!
B. Bjärton akustisk. Hel men lite ful. Inget case 1000 kr C. EPIPHONE WILSHIRE 80-tal Sliten men rockar bra 2000 kr I. Hoefner 456 Thinline från 1964. Bra skick! 5000 kr L. Levi Lutgitarr Gammal Strängad och spelklar. Inget case 2000 kr M. Mickad Ovation (USA) från 80-talet nyskick med case 4500 kr D. Washburn hårdrocksgitarr. Fint skick. Inget case 2000 kr Mejla ditt nummer vid intresse så hör jag av mig.
Säljer nu min fina Bjärton - La rita gitarr. Den är i mycket bra skick, det ända märkvärda är att en sträng saknas på den. Säljs för 2500 eller högsterbjudande! Fler bilder kan skickas!
Säljer min Bjärton som nu hängt på min vägg i 15 år sen jag fick den av min morfar. Har aldrig spelat på den sedan jag fick den och den är i bra skick sånär som på några små märken. 2 strängar saknas samt dom övriga behöver bytas ut då jag tror att dom aldrig blivit bytta sen gitarren köptes av min morfar på 70 talet. Finns i Södertälje Pris idé 3000:-