Allt till salu inom "black jack-bord"

Sortering:
Ibanez BTB866SC
Nacka
Idag

Ibanez BTB866SC Visa liknande

9 500 kr
Blocket.se
Dodge ram 1500
Vilhelmina
Idag

Dodge ram 1500 Visa liknande

305 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Restauranger och caféer  ·  Helsingborg

Nattklubb

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Nattklubb i NV-skåne. Mitt i centrum med AAA-läge. Nyrenoverade fräscha lokaler ca 450 kvm med ljud & ljus i toppklass för ca 300 gäster. Utvecklingsmöjligheter med outnyttjade lokalytor. Övertas fördelaktigast i bolagsform med alla tillstånd & bla öppethållande till kl 03:00. Bolaget visar vinst & stigande omsättning som för närvarande är drygt 4 milj. med öppethållande på 8 tim/vecka. Jack Vegas-maskiner & Black Jack-bord. Komplett kök med kylrum. För att få information om nattklubben krävs att finansieringsfrågan är löst innan kontakt tas med säljaren samt att fullständigt namn & telefonnummer uppges i mail. Eventuella frågor såsom tex försäljningspris mm. besvaras endast vid personligt möte.
0 kr
Blocket.se
Restauranger och caféer  ·  Helsingborg

Nattklubb i NV-skåne

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Nattklubb i NV-skåne. Mitt i centrum med AAA-läge. Nyrenoverade fräscha lokaler ca 500 kvm med ljud & ljus i toppklass för ca 300 gäster. Utvecklingsmöjligheter med outnyttjade lokalytor. Övertas fördelaktigast i bolagsform med alla tillstånd & bla öppethållande till kl 03:00. Bolaget visar vinst & stigande omsättning som för närvarande är drygt 4 milj. med öppethållande på 8 tim/vecka. Jack Vegas-maskiner & Black Jack-bord. Komplett kök med kylrum. För att få information om nattklubben krävs att finansieringsfrågan är löst innan kontakt tas med säljaren samt att fullständigt namn & telefonnummer uppges i mail. Eventuella frågor såsom tex försäljningspris mm. besvaras endast vid personligt möte.
0 kr
Blocket.se

Black Jack-bord och barstolar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett unikt tillfälle att införskaffa ett lite stabilare bord för black jack utan att spendera de där 3000 kronorna eller mer. Bordsskivan ligger på en ram av svartlackad metall. Till bordet hör kortlekar, en hållare för kortlekarna och lite marker. En kul grej att ha hemma, och ett bra sätt att tjäna lite extra pengar när du har fest/pokerkväll. Perfekt julklapp för dig som vill hitta något kul och unikt. Två barstolar följer med 1100:- för paketet
1 100 kr
Blocket.se

Tjäna extra pengar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Bonik Casino i Halmstad söker nya croupierer till våra black jack-bord. Under september och oktober kommer nya croupierer att utbildas hos oss för att kunna jobba extra som black jack-dealer på The Corner, BM, Bull´s, Moon, Whites Bar, James, Ölfiket. Arbetstiderna varierar något men i första hand gäller det fredag- och lördagkvällar. Vi tror att du som söker detta jobb ? ? har tidigare yrkeserfarenhet (gärna inom restaurangyrket men inget måste) ? är van vid att ta ansvar för dig själv ? har lätt för att ta kontakt med människor ? är trevlig och positiv ? är självgående ? trivs med att jobba nätter ? fungerar i stökiga miljöer ? kan kombinera ett extrajobb med övrigt jobb eller studier Stämmer detta in på just dig, tveka inte att kontakta oss snarast.
0 kr
Jobbaextra.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj