Quantcast
Till salu inom: ”

black jack-bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Black ops 4

Karlskrona
Steam Mop...

Huddinge

Tidigare annonser till salu

Ett unikt tillfälle att införskaffa ett lite stabilare bord för black jack utan att spendera de där 3000 kronorna eller mer. Bordsskivan ligger på en ram av svartlackad metall. Till bordet hör kortlekar, en hållare för kortlekarna och lite marker. En kul grej att ha hemma, och ett bra sätt att tjäna lite extra pengar när du har fest/pokerkväll. Perfekt julklapp för dig som vill hitta något kul och unikt. Två barstolar följer med 1100:- för paketet
Bonik Casino i Halmstad söker nya croupierer till våra black jack-bord. Under september och oktober kommer nya croupierer att utbildas hos oss för att kunna jobba extra som black jack-dealer på The Corner, BM, Bull´s, Moon, Whites Bar, James, Ölfiket. Arbetstiderna varierar något men i första hand gäller det fredag- och lördagkvällar. Vi tror att du som söker detta jobb ? ? har tidigare yrkeserfarenhet (gärna inom restaurangyrket men inget måste) ? är van vid att ta ansvar för dig själv ? har lätt för att ta kontakt med människor ? är trevlig och positiv ? är självgående ? trivs med att jobba nätter ? fungerar i stökiga miljöer ? kan kombinera ett extrajobb med övrigt jobb eller studier Stämmer detta in på just dig, tveka inte att kontakta oss snarast.
Black jack bord för trevliga spelkvällar. Utrustningen är välanvänd och slitage förekommer runt om. Fack för pokermarker saknas. Mått H-B-D: 95x165x105cm. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 22 januari. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.