Quantcast
Till salu inom

"blandare mora izzy c kolsyrat vatten ny säljes"

2 dagar

Akvarium till salu

2 799 kr
Blocket.se
Butik Karlskrona
Igår

Hobby 560 kmfe.Golvvärme/3v...

330 000 kr
Blocket.se
Spanien
Igår

Strandnära stor terrass Ali...

1 991 200 kr
Blocket.se
Spanien
Igår

Inflyttningsklart med trädg...

1 531 900 kr
Blocket.se
Tjörn
Igår

Plastfat Regnvattentunna va...

300 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Lokal/förvaringslokal, före...

400 000 kr
Blocket.se
Eslöv
Igår

RivieraPool Modena 3,70 x 7...

569 000 kr
Blocket.se
Partille
Igår

Plastfat vattentunna

300 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Kanin

1 500 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Audi A4 1.8 T Quattro 190hk...

38 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kök  ·  Solna

Köksblandare Mora Izzy C+II med Kolsyra

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Köksblandare Mora Izzy C+II säljes, Mora art nummer 70 30 63 Vill du ha kolsyrat vatten direkt ur kranen är detta ett bra alternativ till Sodastream. Blandaren är helt ny och ligger i obruten original förpackning. Billigaste priset på nätet är 6779:- se länk nedan, http://www.badhem.se/mora-izzy-c-ii-kok.html?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner Mitt pris är 3500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 500 kr
Blocket.se

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE MORA Izzy "NY"

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
TVÄTTSTÄLLSBLANDARE MORA IZZY Tvättställsblandare Mora Izzy är en ettgreppsblandare som förmedlar harmoni och elegans och ger även det vackraste badrum ett designlyft. Pipens formsköna linjer ger Tvättställsblandare Mora Izzy sitt karaktäristiska utseende. Här är en tvättställsblandare med fast eller svängbar pip. Du gör själv inställningen med en enkel justering på baksidan av blandaren. Övrigt: - Flödesbegränsare 12 l/min - Svängbar pip 120°, 360° eller fast pip - Hålmått Ø29-37 mm info- http://www.hemgallerian.se/tvattstallsblandare-mora/680-mora-izzy-tvattstallsblandare.html BUTIK PRIS ca. 3000Kr. MITT pris 800 Kr Produkter är helt nya och i oöppnade original förpackningar.
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Kolsyrat vatten direkt ur kran • Mora Izzy C+

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi vet alla hur det är, diskbänken blir mer och mer kamouflerad av köksmaskiner för var dag som går. En bra dag är en dag då man finner en ren yta att laga sin mat på. Precis som det i privatekonomin handlar om att skära ner på de fasta kostnaderna handlar det i köket om att bli av med de fasta maskinerna. Vad göra? Kombinera tanke, praktisk nytta och känsla för stil. Släng ut din gamla kolsyremaskin och ersätt den med en elegant köksblandare från välrespekterade Mora som ger kolsyrat vatten direkt i kranen! Normalt sett brukar jag säga att om något låter för bra för att vara sant så är det oftast det, men denna gång överträffar verkligheten dikten. Vi talar om en helt ny blandare i kartong, aldrig använd. Om du skulle ha jaktlyckan att finna denna skönhet i butik så får du räkna med att avvara runt 6000–7000 kronor vilket gör varan till en klassfråga. Jag tar på mig den solidariska mössan och demokratiserar funktion och elegans genom att erbjuda samma produkt till en väldigt mänskligt pris. Gör mamma glad, köp en köksblandare! (Törstar du efter information på samma sätt som du törstar efter kolsyrat vatten? Läs mer: http://goo.gl/ajkOfD )
3 500 kr
Blocket.se