Quantcast
Till salu inom: ”

blandare mora izzy c kolsyrat vatten ny säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Köksblandare Mora Izzy C+II säljes, Mora art nummer 70 30 63 Vill du ha kolsyrat vatten direkt ur kranen är detta ett bra alternativ till Sodastream. Blandaren är helt ny och ligger i obruten original förpackning. Billigaste priset på nätet är 6779:- se länk nedan, http://www.badhem.se/mora-izzy-c-ii-kok.html?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner Mitt pris är 3500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
TVÄTTSTÄLLSBLANDARE MORA IZZYTvättställsblandare Mora Izzy är en ettgreppsblandare som förmedlar harmoni och elegans och ger även det vackraste badrum ett designlyft. Pipens formsköna linjer ger Tvättställsblandare Mora Izzy sitt karaktäristiska utseende. Här är en tvättställsblandare med fast eller svängbar pip. Du gör själv inställningen med en enkel justering på baksidan av blandaren. Övrigt: - Flödesbegränsare 12 l/min - Svängbar pip 120°, 360° eller fast pip - Hålmått Ø29-37 mm info- http://www.hemgallerian.se/tvattstallsblandare-mora/680-mora-izzy-tvattstallsblandare.html BUTIK PRIS ca. 3000Kr. MITT pris 800 Kr Produkter är helt nya och i oöppnade original förpackningar.
På grund av felköp säljer vi nu den fantastiska blandaren Mora Izzy Profi till ett riktigt kanonpris. Nypris för denna vattenkran är 10 400 kronor! Den är aldrig använd, endast monterad i vårt nya kök och sedan nedmonterad då den inte passade. Nu får du den för 8400 kronor. Observera att den är helt ny och aldrig använd. Den har en svängbar pip 120° med avstängning och slangen är 1100 mm. Fler bilder och mer information om produkten hittar du här: http://www.moraarmatur.se/Produktinformation/Koksblandare/Mora-Izzy/Mora-Izzy-Profi/Mora-Izzy-Profi/ Ett riktigt fynd för den som håller på att renovera sitt kök.
Vi vet alla hur det är, diskbänken blir mer och mer kamouflerad av köksmaskiner för var dag som går. En bra dag är en dag då man finner en ren yta att laga sin mat på. Precis som det i privatekonomin handlar om att skära ner på de fasta kostnaderna handlar det i köket om att bli av med de fasta maskinerna. Vad göra? Kombinera tanke, praktisk nytta och känsla för stil. Släng ut din gamla kolsyremaskin och ersätt den med en elegant köksblandare från välrespekterade Mora som ger kolsyrat vatten direkt i kranen! Normalt sett brukar jag säga att om något låter för bra för att vara sant så är det oftast det, men denna gång överträffar verkligheten dikten. Vi talar om en helt ny blandare i kartong, aldrig använd. Om du skulle ha jaktlyckan att finna denna skönhet i butik så får du räkna med att avvara runt 6000–7000 kronor vilket gör varan till en klassfråga. Jag tar på mig den solidariska mössan och demokratiserar funktion och elegans genom att erbjuda samma produkt till en väldigt mänskligt pris. Gör mamma glad, köp en köksblandare! (Törstar du efter information på samma sätt som du törstar efter kolsyrat vatten? Läs mer: http://goo.gl/ajkOfD )
Mora Izzy c + köksblandare som du även kan kolsyra ditt eget vatten direkt ifrån blandaren. Är aldrig monterad. NY! Nypris: 6495kr