Quantcast
Till salu inom: ”

blaser kombi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej nu vill jag sälja/byta min bil bilen är bes året ut men avställd bra däck motor går ojämt vet ej felet har inte hunnit eller kunnat kolla pgd av ingen plat å vara på fläkten verkar inte fungera reservhjul på luckan bak bilen är körbar obs gammal bild har inte någon kamera mycke rost för mer info ring istället pris 70000kr bvsa på plats inte i telefon även intresserad av byten mot någon annan bes bil. mest intresserad mot kombi men ring gärna och fråga om ni undrar över något
Säljer nu min fina kombi som samlat damm i vapengarderoben i 2 år. Vapnet är i fint skick och även påkostad ny avtryckare. Dubbla avtryckare med snälltryck på den främre, spänntangent på kolvhalsen och bössan väger endast 2,8 kg och snabbfästet (original 1") som snabbt går ta av och på följer med i priset (Kikarsiktet ej till salu!). Perfekt bössa till trädskällarjägaren, säljes p.g.a. omstrukturering i garderoben. Licenspliktigt.
Blaser BFF 95. Utförande: Luxus. Gravyr: Råbock jagandes get/ Vildsvin. Kaliber 12/7x57R. Finns i STHLM/Linköping. En superkombi för den som vill ha det bästa i kombiväg. Och det vill du ju? Friliggande kulpipa gör att de nästkommande skotten träffar där det första gjorde vilket brukar vara problemet med vanliga kombivapen. Det slipper du med det här vapnet. Vapnet skjuter mycket bra och är i finfint skick. Vapnet är licenspliktigt. Fler bilder finns.
Jag säljer bmwn den är fin indvendigt å har motor å kupe värmare den är bes å ska sommar på 18 tumms fälgar å vinter på 16 tumms säljes eller bytes mot kombi eller cheva s10 blaser eller ford explorer even bvsa
Mycket fin kombi Blaser BBF 95 säljes. Kaliber 12/70 och 7x 57 R Kikarsiktet är ett Zeiss Diavari - Z 1.25 - 4 x 24 T Vapnet är licenspliktigt och licens beviljas av Polismyndigheten. Vapnet finns i Oskarshamn men kan visas efter överenskommelse i Stockholm.